2777
2789

۲۲ سالمه ، خواهشا گزارش نزنین و آقایون هم نیان پیام بدن شخصی،  اومدم درد دل کنم کسی هست مثل من باشه؟؟ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

با کسی تو رابطه نبودم تا الان  دانشگاه هم بودم اینا، در حد آشنایی خواستم اوکی شم خیلی هول بودن 

ایده آل خودم پیدا نکردم هنوز 

بعد هرکی هم میکم بهش با کسی نبودم میگن خیلی عجیبه یا مثلا بعضیا میگن تجربه میکردی اینا😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

البته بعضی دوست ها و دور و بری هامم مث خودمن ، ولی الان هنه دخترا حتی سن پایین و نوجوون رل دارن ، من میخوام یکی باشه تو زندگیم ، پیشنهاد اینا دارم ولی میکم ایده الم اینا ..🥺💔

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه پیشنهاد دلسوزانه .هیچوقت با ادم اشتباهی دوستی نکن .حالت از اینی که هست بدتر میشه حتی جهنم .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه پیشنهاد دلسوزانه .هیچوقت با ادم اشتباهی دوستی نکن .حالت از اینی که هست بدتر میشه حتی جهنم .

مبدونم ولی همه دارن منم ی آدم خوب میخوام ۲۲ سالمه بخدا خجالت داره🥺🤦🏻‍♀️

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین سن رابطه از 22 به بعده عزیز

اول از همه خودت رو بشناس هدفت از ارتباط خط قرمزات نوع رابطه ای که میخوای(چه احساسی چه فیزیکی) رو مشخص کن

بعد بگرد دنبال شخصی که 70 درصد معیارات رو داشته باشه عزیز

3 ماهم برای شناخت اولیه حتما وقت بذار

مبدونم ولی همه دارن منم ی آدم خوب میخوام ۲۲ سالمه بخدا خجالت داره🥺🤦🏻‍♀️

بخدا خجالت نداره .باورت میشه .همشون دل میشکنن .هر کدوم به طریقی چه خوب باشه چه بد .استرس دعوا .حالا نه همه ولی اکثرا ‌بعدش سنی نداری الان فقط باید فقط شادو ازاد و سرحال باشی از جوونیت استفاده بکن .وقت هست واسه عاشقی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

سلام😊منم امسال میشه ۲۲ سالم....و مجرد هستم نیاز عاطفی ام هست اما اهل رابطه با کسی نیستم(البته قراره با پسر عمه ام ازدواج کنم و در حد پیام و گاهی زنگ و صحبت  هست اما بیرون نمیریم) 

رابطه با افراد متعدد و داشتن دوست پسر شاید در کوتاه مدت خوب باشه و نیاز عاطفی شما رو برطرف کنه و احساس خوبی داشته باشین اما من فکر میکنم هر چیزی که باید با همسر تجربه کرد و با یه غریبه تجربه کنیم دیگه وقت ازدواج اون حسه خوب و نداریم چون برامون عادی هست ....سعی کنید با دوستانتون بیرون برین (پارک..کافه..سینما) منم با دوستام گاهی اوقات میرم بیرون...و بهتره به فکر یه همسر خوب باشین که متناسب روحیات خودتون باشه و قبلش مشاوره برین و از لحاظ عاطفی ببینید چجوره..