2777
2789
عنوان

خانه داری و آشپزی در بارداری

170 بازدید | 18 پست

هفته ۱۵ بارداری ام حوصله هیچ کاری رو ندارم😓

نه جارو نه گردگیری نه آشپزی......

دلم میخواد فقط بخوابم شمام اینجوری بودین؟

آخه کسی ام ندارم برام غذایی بفرسته یا بیاد کمکم یه کم خونه رو تمیز کنیم...

گرسنه ام میشم شدید ولی میل به خوردن غذا ندارم

خیلی بی حوصلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۴هفته ام.همش حس خستگی و خواب آلودگی دارم.گرسنم میشه ولی هیچی نمیتونم بخورم.کمرم درد میکنه.خانوادمم چیزی نمیدونن.شوهرم میگه هنوز چیزی به مادرت نگو

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

صبح زود اگه انرژی داری غذاتو درست کن بعد برو بخواب

وای اتفاقا صبح ها بدترم؛عصرها یه ذره انرژی دارم باز ؛میدونی مشکل اینه میل به خوردن غذا ندارم نمی‌دونم واقعا چی بپزم🙁

من۴هفته ام.همش حس خستگی و خواب آلودگی دارم.گرسنم میشه ولی هیچی نمیتونم بخورم.کمرم درد میکنه.خانوادمم ...

مبارکه عزیزم به سلامتی آره واقعا میفهممت....

منم خیلی گرسنم میشه ولی دلم هیچی نمیخواد کمردردتم که طبیعیه منم لگنم درد میکنه؛من کلا به همه هفته ۱۲گفتم

منم سه ماه اول فقط میخوابیدم،مادرم طبقه پایینم بود واسه غذا صدا میکرد،کارهای خونه رو ول کن هر موقع س ...

واااای بخدا اون غذا نعمته.....خدا حفظش کنه واست؛مامان من فوت کرده😓شاید کسی بپزه منم بتونم بخورم ولی خودم نه حوصله شو دارم نه میل شو

واااای بخدا اون غذا نعمته.....خدا حفظش کنه واست؛مامان من فوت کرده😓شاید کسی بپزه منم بتونم بخورم ولی ...

ای جانم روحشون شاد،هر موقع حال داشتی غذا بذار که یکی دو وعده بخوری،یه بار رستورانی سفارش بده،یه بار همسرت درست کنه،زود میگذره و خاطره میشن این روزها😘😊😇🥰

👨‍👩‍👧