2777
2789

اگر بچه هاتون وسایلشو گم میکنه یا اتاقش نامرتبه و نمیتونه نظم داشته باشه 

باید به این موضوع که پیش فعاله شک کنین 

خیلی ها فکر میکنن پیش فعالی یاadhdبه معنی پر حرف بودن یا شیطون بودن و لاغری ربط داره 

اما اینجور نیست 

اگر بچه هاتون این اعلائم رو دارن نمیتونن منظم باشن و وسیله هاشونو گم میکنن  یکی از علت هاش میتونه ابتلا به  adhd باشه 

نه اینجوری نیست. زمان میبره ک بچه ها نظم رو درست یاد بگیرن. اونا کوچیکن و با مدارا باید باهاشون رفتار کرد تا یاد بگیرن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اینجوری باشه که همه بچه‌های دنیا adhd دارن

نامرتب بودن اتاق و گم کردن وسایل اقتضای سنی اکثر بچه‌هاست

از رو اینا نمی‌شه نتیجه‌گیری کرد بچه اختلال داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه اینجوری نیست. زمان میبره ک بچه ها نظم رو درست یاد بگیرن. اونا کوچیکن و با مدارا باید باهاشون رفتا ...

من خانواده ام همیشه فکر میکردن بی نظم هستم 

و زمان میبره تا یادبگیرم 

بعد بیست سال سن متوجه شدم علت اینکه ناتوان بودم توی نداشتن نظم و اینکه هر روز یک مداد و پاکن میخواستم و اتاقم همیشه ریختو پاشیده بود پیش فعالیم بوده 

من الان بیست و چهارسالمه 

کلی در مورد این مشکلم خوندم و متاسفانه خانواده ام چون همیشه اروم بودم هیچوقت به ذهنشون خطور نمیکرد من پیش فعالی دارم 

من خانواده ام همیشه فکر میکردن بی نظم هستم و زمان میبره تا یادبگیرم بعد بیست سال سن متوجه شدم علت ای ...

دیگه تو بیست سال بله 

ولی تا ۱۰ ۱۲ سال درست میشه

البته شما زودتر باید متوجه میشدی.

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه بابا اینجوری باشه که همه بچه‌های دنیا adhd دارننامرتب بودن اتاق و گم کردن وسایل اقتضای سنی اکثر ب ...

وسایل گم کردن و نامرتب بودن اتاق به این معنی که هر هفته یک چیزی رو گم کنی 

هر هفته و هرهفته 

صبح اتاقت مرتب باشه تا فردا دووم نیاره 

نمیتونی مرتب توی دفتر بنویسی 

همه اینا نشونه است 

متاسفانه خانواده منم مثل شما این مدلی فکر کردن 

همین باعث شد اینده تحصیلیم صدمه ببینه 

شما گفتی بچه

ماشالا خودت خانوم شدی دیگه

دیگه تو بیست سال بله ولی تا ۱۰ ۱۲ سال درست میشهالبته شما زودتر باید متوجه میشدی.

من از دوران ابتدایی این مدلی بودم 

اون موقع باید تشخیص میدادن 

بیست سالگی علائمش فرق میکنه 

میتونه یکی از علاعمش باشه ولی هر کی که بی نظمه پیش فعالی نداره اختلال نقص توجه شامل addوadhdمیشه که addاکثرا آرومن ولی ذهن شلوغ دارن اگه فراموشی داشته باشه اضطراب داشته باشه یا ذهنش آشفته باشه که از نقاشی و رسم خطوط قابل تشخیصه ممکنه addیا adhdداشته باشه که معمولا add,اوجش از سن ده به بعده