2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت افسرده شدم نمیدونم شدید بود یا نه هرروز گریه میکردم هرروز میپرسیدم برا چی زندم ؟ تمایلی به کارای روزمره نداشتم بیرون دوست نداشتم برم دلم میگرفت حس تنهایی خیلی شدید داشتم انگار تو باتلاق بودم کسی نمیتونست کمکم کنه خودم از جال خودم خسته بودم غذام درست نمیکردم بیشتر وقتا همسرم میومد درست میکرد یعنی هیچ انگیزه ای نداشتم 

من یه مدت افسرده شدم نمیدونم شدید بود یا نه هرروز گریه میکردم هرروز میپرسیدم برا چی زندم ؟ تمایلی به ...

کم کم به خودم زمان دادم چیزایی که دوست داشتم به همسرم میگفتم میخرید خوراکی یا چیزای دیگه مثلا... مهمترین چیز آواز خوندن بود نوحه خوندن بود من اینارو میخوندم کسی خونه نبود انگار دلم خالی میشد گاهی گریه میکردم وسطاش ولی بخدا خیلی ارومم میکرد ... نمیتونستم از گریه فرار کنم حتما باید برا خودم گریه میکردم

کم کم به خودم زمان دادم چیزایی که دوست داشتم به همسرم میگفتم میخرید خوراکی یا چیزای دیگه مثلا... مهم ...

کم کم مینوشتم هر شب فردا باید چیکار کنم مثل برنامه ریزی ذهنم کمی اروم میشد اسپند دود میکردم حس مثبتی پیدا میکردم با کارایی که انرژی مثبت میده کم کم تلقین میشه بهت که حالت داره بهتر میشه

خوکتور سر گرم کنعامل افسردگیتو پیدا کن و بندازش دورمن نمیتونم عاملمو بندازم دور چون شوهرم ي مدت درسم ...

نمیتونی با شوهرت صحبت کنی ؟ من یه بخشیشم شوهرم باعث شد ولی داد میزدم حرفمو میگفتم بهش 

ببین خودتو بنداز بغلش گریه کن بگو حالت بده جز اون کسیو نداری بگووو اینارو به خودش واقعا حس بدیه افسردگی خودتو نجات بده