2777
2789
عنوان

طبقه سوم ما یه دختره هست

2155 بازدید | 38 پست

که اغلب اوقات میاد میشینه رو پله های جلوی در 

و به حجاب مجابم اعتقاد نداره خودشم قشنگ میریزه بیرون 

با همسرمو بچه ها رفته بودیم پارک ساعت ۱۲ شب برگشتیم منو پسرم مسابقه دادیم تاجلوی در یهو پیچیدیم تو کوچه دیدیم این خانوم نشسته جلودر با خنده ملیح

بعد برگشتم پیش شوهرم باهم دوباره برگشتیم جلو در شوهرم و دختره خیلی صمیمی سلام علیک کردن اول شخص مفرد خطاب کردن همدیگه رو ..

من جز یکی دو تا همسایه هیچکی رو نمیشناسم بااینکه چندین ساله اینجا سکونت دارم

همسرم ولی گویا این خانومو چند بار دیده بود

خلاصه اگر شما جای من بودید چه برخوردی میکردید 

بگید تا من بگم چه برخوردی کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شوهرت بگو میشناختی اون دختررو؟خیلی باهاش صمیمی رفتار کردی

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

من فقط دارم فکر میکنم یه دختر جوون ساعت ۱۲ شب با وضع نامناسب چرا باید جلو در بشینه!!!

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

والله 🥲🫶

امیدوارم همه خانوما یه دختر مثل من داشته باشن که شوهرشون به یه خانوم سلام کنه جرش بدن..بابای من که بنده خدا از سلیطگی من جرعت نداره شوخی هم کنه با اینکه مامانم ارومه کار نداره😂😂