2777
2789

چند وقت بود که قرار بود برم مژه ریسه ای و پنس و چسب بگیرم وسایل مژه تو خونه خودم برای خودم کاشت هیدن انجام بدم بلدم چون 

بعد امشب اومد یک یکربی گذشت 

دیدم یک پلاستیک اورد داد بهم باز کردم دیدم یک عالمه مژه ریسه ای گرفته با چسبو پنس 

بعد برداشت گفت بلندترین سایز مژه شو برداشتم نمیدونم چسباش این قیمتا داشت من گرونترینشو برداشتم 

منم بهش گفتم چرا یک سوال نمیپرسی این مارکش بدرد نمیخوره بعد گف عه مگه مارک داره نمیدونستم یادداشتاتو نگاه کردم دیدم ازینا نوشتی لازم داری منم گفتم سوپرایزت کنم 

منم گفتم نمیخواد منو سوپرایز کنی وقتی ازین چیزا سر در نمیاری این همه مژه میخوام چیکار کنم بعد بهش برخورد گفت باشه حالا بگو چه مارکیه فردا برم عوضش کنم من عکسشو نشونش دادم 

بعد باهام باد کرده فیس کرده واسه من😐😐😐😐😐

خیلی بد حرف زدی حق داشته

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ طرز برخورده 

بد حرف زدی باهاش گناه داره 

خو یکم ملایم تر خواهر من 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

حق داره والا، بینوا خواسته خوشحالت کنه...چه‌رفتار زشتی، میتونستی تشکر کنی و بعدش تو ارامش واسش توضیح بدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکی تو حسرت همچین رفتاری از شوهرش یکیم میزنه تو ذوق همچین شوهری. البته درست گفتی ولی کاش یکم آرومتر میگفتی که دلش نشکنه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

میدونم حق داری چون از نظر مارک و فلان مورد پسند نبود اول ذوق میکردی تشکر میکردی بعدش میگفتی این مارکش بدرد من نمیخوره بریم عوضش کنیم چون میدونم اونم سر در نمیاره دیگ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

دلم سوخت براش 

اگه همیشه اینطوری که بیچاره همسرت 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم