2777
2789
عنوان

با شوهرم سر سوپرایزش بحث کردم

168 بازدید | 9 پست

چند وقت بود که قرار بود برم مژه ریسه ای و پنس و چسب بگیرم وسایل مژه تو خونه خودم برای خودم کاشت هیدن انجام بدم بلدم چون 

بعد امشب اومد یک یکربی گذشت 

دیدم یک پلاستیک اورد داد بهم باز کردم دیدم یک عالمه مژه ریسه ای گرفته با چسبو پنس 

بعد برداشت گفت بلندترین سایز مژه شو برداشتم نمیدونم چسباش این قیمتا داشت من گرونترینشو برداشتم 

منم بهش گفتم چرا یک سوال نمیپرسی این مارکش بدرد نمیخوره بعد گف عه مگه مارک داره نمیدونستم یادداشتاتو نگاه کردم دیدم ازینا نوشتی لازم داری منم گفتم سوپرایزت کنم 

منم گفتم نمیخواد منو سوپرایز کنی وقتی ازین چیزا سر در نمیاری این همه مژه میخوام چیکار کنم بعد بهش برخورد گفت باشه حالا بگو چه مارکیه فردا برم عوضش کنم من عکسشو نشونش دادم 

بعد باهام باد کرده فیس کرده واسه من😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا آقایون میخوان از طریق اینکارا جلب توجه کنن

خب مرد حسابی وقتی نمیدونی چی به چیه چرا اینکارات و میکنی

شوهر منم ۳ سال پیش اومد منو سورپرایز کنه گوشی که میخواستم و خریده بود از نظر خودش

من  a52s 256 میخواستم اون a52 معمولی 128 گیگ خریده بود

عاشورایی بپا شد،کلی گریه کردم

الانم دارم با همون این پیام و مینویسم😂😂

🌸🌸