2777
2789

بالاخره امروز بعد مدتها تونستیم با وجود بچه کوچیک همدیگه رو ببینیم

بچه های جفتمونم زمستون متولد شدن

میخواستم قبل عید برم خونشون ک سرما خورد یه بار یه بارم بازسازی داشتن

چن روز پیش خودش گفت بیا خونمون

خلاصه منم مقداری پول تو پاکت گذاشتم با یه لباس برای بچش بعنوان کادو

تا کادو رو دادم رفت از تو اتاق یه کفش و اسباب بازی داد ب بچه هام و مقداری پول بعنوان عیدی

اومدم خونه دیدم کفشه آشناس . همون کفشی بود ک برای بچش تو بارداری (سیسمونی) خریده بود

حتی تو فیلم سیسمونی و پست اینستاش هم کفشه هست

مثه اینکه به پای بچش نخورده کادو داده بمن

من نمیخوام دوستیمون بهم بخوره از یه طرفم غرورم قبول نمیکنه ک دست دو کادو داده و قبلا هم این کارو کرده بود اما نمیتونستم ثابت کنم

من بهترین چیزا رو برای بچم میخرم

خیلی بدم اومد

شاید بچش پاش نکرده 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یکی از فامیلامون برامون پتو خونه خودش رو آورده بود

بو مایع لباسشویی میداد چن نفرم قسم خوردن گفتن رو تخت بچش اینو دیدن

مامانمم برد گذاشتش پیش اشغالا سر کوچه زنگ زد بهشم گفت

خاک بر سراااا خا بگو اصن کادو نده دیگ چرا اینجوری میدی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ما یکی از فامیلامون برامون پتو خونه خودش رو آورده بودبو مایع لباسشویی میداد چن نفرم قسم خوردن گفتن ر ...

منم همینو میگم

حداقل میگفت ببین اینو بچم پاش نکرده . ببین ب پای بچت میخوره یا ن .

راستشو میگفت خیلی قشنگ تر بود

یه بارم لباس اورده بود . لباسه روش مارک داشت اما کثیف بود

عادتشه

ب نظرت بهش بگم ؟

منم همینو میگمحداقل میگفت ببین اینو بچم پاش نکرده . ببین ب پای بچت میخوره یا ن .راستشو میگفت خیلی قش ...

چقد رو مخههه

بهش بگو ب نظرم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منم همینو میگمحداقل میگفت ببین اینو بچم پاش نکرده . ببین ب پای بچت میخوره یا ن .راستشو میگفت خیلی قش ...

بهش بگو هی میگفتم چقدراین کفشه اشناست خدایالنگشو کجادیدم یادم افتادتوفیلم سیسمونیت بود دوتاازش خریده بودی کلک؟😂

اگه پا نکرده چه اشکال داره؟چرا باید دوباره میخریده وقتی جنس نو خونه داشته؟بد دل نشو خیلی چیزا از سیسمونی میمونه که نو هستن و ازشون استفاده نشده ولی واسشون هزینه شده منم خیلی لباس نوزادی دارم نو هست اصلا اصلا استفاده نشده چون لباس زیاد خریدم خب چه اشکال داره آدم کادوشون بده؟

ینی شما بدت نمیاد من لباسی ک نزدیک دوساله گذاشتم تو کمدمو بدم بهت ؟ قبلشم تو بهترین چیزا رو برام خری ...

اگه استفاده نکرده باشه نه بهم برنمیخوره و فک میکنم حتما نداره و همین از دستش براومده

بهش بگو هی میگفتم چقدراین کفشه اشناست خدایالنگشو کجادیدم یادم افتادتوفیلم سیسمونیت بود دوتاازش خریده ...

حالا الان خیلیا میگن چیه مگه

اخه زشته . ینی چی ؟

منم میخوام زنگ بزنم بگم دلم نیومد استفاده کنم چون برای بچت بود خودت یادگاری نگه دار

حالا الان خیلیا میگن چیه مگهاخه زشته . ینی چی ؟منم میخوام زنگ بزنم بگم دلم نیومد استفاده کنم چون برا ...

خب اگ حال دلت خوب میشه زنگ بزن ولی ممکنه دوستیتون بهم بخوره بنظرم بیخیال شو ولی کارشو تلافی کن ک بفهمه ناراحتی