2777
2789

بادمجون آره ولی ماهی نه

خوب شده بود

من یدونه اسپری روغن میزنم

بادمجونارو نباید ضخیم و تپل گذاشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادمجون آره ولی ماهی نهخوب شده بودمن یدونه اسپری روغن میزنمبادمجونارو نباید ضخیم و تپل گذاشت

خب بعد بزارم تو خورشت نرم میشه بادمجونش؟

ماهی چجوری میشه مگه؟

😆😆😆

آره من سرخ کردم خوب شده 

برای بادمجون من با فرچه روغن میزنم برا هر قرص بادمجون یه قاشق برای دو طرفش 

یکم زیاده ولی خیلی خوب سرخ میشه 

ماهی هم سرخ کردم خوب بوده 

سیب زمینی سرخ کرده ک عاااالی میشه بخصوص من برا بچه هام ک خیلی دوس دارن همیشه درست میکنم 

مرغ هم کباب کردم 

کدو هم گذاشتم 

ولی یبار کتلت گذاشتم زیاد خوشم نیومد حس کردم تو روغن سرخ کنی خوشمزه تره 

سوسیس پنیری عااالی میشه اصلا هم پنیرش نمیریزه 

همبرگر و اینام گذاشتم خوب شده همه

اتفاقا ماهی خیلی خوب میشه

منظورم این بود ماهی رو تو دستگاه نزاشتیم تاحالا😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ماهی برشته میشه؟شوهرم اینجوری دوس داه من هر چی سرخ میکنم خوب برشته و ترد نمیشه

برشته و خشک نمیشه مثه تو روغن سرخ کردن که نیست ولی کامل مغز پخت میشه و طعمش هم عالی میشه البته ما از قبل تو مواد میزاریم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

خب بعد بزارم تو خورشت نرم میشه بادمجونش؟ماهی چجوری میشه مگه؟

ن خوب میشه بافتش 

بادمجون رو کلا وقتی زیر خورشتتو خاموش کردی یا یه دقیقه بیشتر تو خورشت نزار قل بزنه چون وا میره 

حالا چ تو روغن سرخ کنی چه با سرخ کن 

من همیشه وقتی خورشت رو میخام خاموش کنم بادمجون میزارم توش بعد با سس خورشت آروم یه هم کوچولو میزنم و خاموش میکنم بعدم میکشم تو ظرف 

ماهی هم من گذاشتم خیلی خوب بوده با پودر سیر و موسیر و فلفل پولبیبر و پودر گشنیز و ادویه و زردچوبه حسابی مزه دارش کردم