بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلیییی مغروره خیلی مشخصه من اخه پیگیر نشدم برای تماس اونم حتما ناراحت شده
اخه منم اخلاقم اینجوریه و 99درصد این موارد پیش اومد دوطرفه پاک کرده چون سریع بهم برخورده
اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی!
اخه منم اخلاقم اینجوریه و 99درصد این موارد پیش اومد دوطرفه پاک کرده چون سریع بهم برخورده
تابلوعه مغروره و ناراحت شده بهش پیام بده و ازش بابت دیروز عذر خواهی کن اگه اون شخص برات مهمه وگرنه دیگه کلا باهات سرسنگین میشه
اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی!
اولین بار بود گفتم بذا طرف فک کنه برام مهم نیو واقعا فک کرد برام مهم نیست و رفت😂😂
خب بهش پیام بده
بگو سلام اقای فلانی خوبی ببخشید بابت دیروز کار مهمی داشتم شرایطشو نداشتم جوابتونو بدم کاری داشتین الان بفرمایید و بعد که جواب داد وسطای چت بگو نمیدونم چجوری پیاماتون برام پاک شده 😉
اخه مال دیروز نیس این قضیه مال چند روز پیشهبعدشم خودمم پیامامو پاک کردم😂
خب پس دیگه هیچی ولش کن سنگین رنگین بشین سرجات😃😉