2777
2789
عنوان

پسر مجردی که شکم داشته باشه🫢🫃🏻علتش چی میتونه باشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 57 پست
ربطی نداره به عرق و اینا، پسرای فامیل ما پاککککک پاککک نه حتی سیگار و قلیون شکم دارن، بخاطر نوع بدن ...

اهان خوب اون قضیه پس رد میشه🫢اطرافیانش لاغرن و فرم بدنش چاق نیست حتی شکمش هم چربی و شل نیست،بدن سفت و رو فرم داره ، فکرم مشغوله موارد منفی بود که خیالمو راحت کردین🙂

می‌دونم مسخره و بی ربطه ولی من خوشم میاد یکم شکم داشته باشه و عین دیوار صاف و سیکس پک نباشه🌚💔

منم خوشم میاد ولی مساله اینجاست که ترسیدم یه وقت اهل عرق و رابطه و … باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشروبُ منم شنیدمولی اینجوری شنیدم که کلا پف میکنن حتی صورتشونشایدم برنج زیاد میخوره😅

والا منم شنیدم، ترسیدم در خفا اهل این چیزا باشه،نه این پف  و چربی اینا نداره کلا عضله داره،ایشالا که از برنجه😅

احتمالا نون و برنج زیاد میخوره.برنج خیلی خیلی شکم رو بزرگ می‌کنه .شایدم ورم معده داره .الان اکثر آقا ...

ممنون که گفتین🙏خیالم راحت شد همش فکرای منفی میکردم🫢

تحرک داریم تا تحرک فداتشم اگر ورزشکاره اره شاید حق با تو باشه اما اگر ورزشکار نیست بخاطر ژنتیک و غذا ...

ورزش منظم نداره ولی هیکلش ورزشکاری هست اگه شکم رو فاکتور بگیریم 😅

ژنتیک هم نیست احتمالا بخاطر غذاست

اهان شاید سن هم تاثیر داره، چون تو سن کم اینجوری نبود لاغر بود