2777
2789
عنوان

خانم های با سلیقه بیایین کمک

132 بازدید | 14 پست

بسلامتی یه ماه دیگه برم خونه خودم و از مستاجری دربیام م بشم صاحب خونه .😍

میخام سینک ظرف شویی گرانیت بخرم سفید یا مشکی .

با شیر آلات سفید یا مشکی 

هر جا میرم خرید میگن گرانیت نخر رنگش میره  با دوام نیس و...

شیر آلات هم میگن رنگش میرع 

حالا موندم چیکار کنم 

کسی سینک‌گرانیتی داره راضیه ازش .چجوریاس 

بخرم .نخرم .؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینک من مشکی با طرحای ریز طلاییه و شیر هم طلاییه رنگش نمی ره یه مدت بگذره اگه بهش نرسی املاح آب روشیر لک میشه و می مونه به خاطر همین من بعد از هر بار شستشو شیر و سینک رو با این دستمال حوله ایها خشک می کنم و هر دو مثل روز اولشونن

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

سینک پیانویی ۷ کلید بخر 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

گرونه امروز قیمت گرفتم 25 تومن گفتن

عه ! ولی ارزشش و داره میخوای یه عمر استفاده کنی 

گازهم برقی بگیر از این لمسی ها خیلییی خوبه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اونم عالی سلیقه م با بودجه ام نمیخونه اونم گفتن 20 تومن😅🥲

ای بابا توعم مثل منی 😂😂 تازه من عاشق برند اسمگم همش سبز پاستیلی🥲🥲🥲