بک ماهه طلاق عاطفی گرفتیم تو همین خونه غذای ذستمو نمیخوزه میره تو بالا پشت بوم یه اتاق داره میخوابه از هم متنفر شدیم با عشق ازدواج کردیم اما شوهرم بدبینه شکاکه استرسیه همش افکار منفی نسبت بهم داره انقد جلو دسرم بهم گفت اینو نپوش اونو بپوش تو برای مردا خودتو درست میکنی تو الی تو بلی که پسرمم یاد گرفته ازش مدام در حال کنترل کردنمه تا اینکه یه ماه پیش کارد به استخونم رسید گفتم ولم کن جدااا شیم اونم نکشیده بسم الله قیول کرد و رفته وکیل گرفته کلی هم پول داده من زن خوشگل و مستقلی هستم نه اینکه بگم ولی پاقعا ارزوی هر مردی از هر لحاظمولی این قدرمو نمیدونه بخدا کم اوردم دیگه الانم میخواد جای نهریه یه اپارتمانی شصت متری و پراید وسیله خونه بهم بده پسرمم نه سالشه پیش اون میمونه میگه تو مادر نیستی 😔بچه ها کاااااش بدونین من چجوری لین زندگیو زندگی کردماقا از اول خدمه ی یه ارگان بود در کنار من با پشت من قاحب ارتقای شغلی شد خوتشو به خونه ۲۰۰متری تبدیل کرد و کلی چیز دیگه الان میگه نمیخوامت برو راستش خودمم دلم رضاست که برم یه جا ارامش داشته باشم فقط از دست شک و ابهامای این دور بمونم واسه خودم زندگی کنم
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیاد میگه فقط طلااااق ۴۹ملیون پول وکیل داده فقط زودتر از کردنش واشم
این خودش که بیشتر شک برانگیزه چه خدا خاسته ،گلم خودت بهتر صلاح کارتو میدونی و عاقلی کار درستو بکن الان شوهرت فردا پسرت ،خیلی بده این مرض بد دلی درمانم ندارم
نمیاد میگه فقط طلااااق ۴۹ملیون پول وکیل داده فقط زودتر از کردنش واشم
🙂 خدا ب دلت صبر بده از اول اینطور بود؟
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…