2777
2789

پریروز که دخترمو میبردم مدرسه سر کوچه مدرسشون یه آقایی با یه چهره خیلی آشنا دیدم سر سرعت گیر بودم سرعتم پایین بود یکم دقت کردم دیدم خودشه اونم چشمش بهم افتاد یه نیشخند خیلی ترسناک زد همون لحظه تب کردم از ترس انگار نافم افتاد خیلی بود ترسیدم پاهام میلرزید دوس داشتم بزنم کنار یکم اروم شم ولی ازونجا که مدرسه دخترم واقعا دیر شده بود خودمو جمع و جور کردم و دخترمو رسوندم مهد 

دیروز که اونجا نبود اما امروز رفتم خرازی برای دخترم لوازم بگیرم مدرسه گفته بود باید پولک بیاره تا اومدم پارک دوبل بزنم به آینه عقب نگاه کردم دیدم از پشت داره با موتور میاد باز تب کردم بدنم شروع کرد لرزیدن مغز سرم میخواست متفجر شه 

باز جلو بچه خودمو جمع کردم رفتم خریدشو انجام دادم باز دیدم تو راه مدرسه باهام هم مسیره 

و تو راه برگشت باز حالم بد شد گفتم برم خونه مادرم دیدم اومد از کنارم رد شد بدون اینکه نگام کنه اما انگار منو شناخته

من از مجردیم خیلییی تغییر کردم بینیمو عمل کردم یه ادم دیگ شدم حتی عکس کارت ملیم با بعد عملم اصلاااا زمین تا آسمون فرقشونه

اما داستان اون دوس پسرم این بود که گفت یا باید باهام رابطه داشته باشی یا تمام عکسا و چتاتو پخش میکنم خونمون روستا خانوادم مذهبی خیلی برام گرون تموم شد محل منو به چشم یه آدم خراب میدیدن تا باهمسرم ازدواج کردم همه چیو بهش گفتم و ماجرای عکسا و همه چیو میدونه تا چند سال پیش یکی استوری کرده بود که این ازدواج کرده یعنی متاهله

پریروزم که دیدمش به همسرم گفتم نمیدونم درسته یا غلط اما من جایز دونستم تو خبر داشته باشی که من دیدمش گفت اگر اذیتت کرده یا مزاحمت کرده برم بالا سرش گفتم نه اصلا فک کنم منو نشناخت ولی با داستان امروز که هرجا رفتم دنبالم اومد ظاهرا شناخته و قصد آزار و اذیت داره انقد امروز ترسیدم حس میکنم چشمام لوچ شده مامانم میگفت صورتت سرخ شده

به همسرم بگم امروزم دیدمش؟؟ ما باهام خیلی رفیقیم از گفتنش ترس ندارم چون چیز پنهانی نداریم ولی باز گقتم نظر شماهاروهم بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اینو بگم من باهاش رابطه نداشتم بخاطر همین لج کرد و همه عکسا و چتامو پخش کرد و به دست پدرم رسید اونموقع مثل الان نبود هرچی بخوای تو اینستا ریخته باشه پولم بدن که عکسشونو پخش کنی واقعا ابرو ریزی بود اونموقع این چیزا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اینطوری که معلومه شوهرت حمایتت میکنه

بگو بهش ولی نزار باهاش دعوا کنه

بلایی سر هر کدومشون بیاد برای شما بد میشه

قانونی پیگیری کن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطوری که معلومه شوهرت حمایتت میکنهبگو بهش ولی نزار باهاش دعوا کنهبلایی سر هر کدومشون بیاد برای شما ...

اون ادم بشدت بی همه چیزیه برم اقدام کنمم این آقا میخواد بگه من اصلا نشناختمش بعد کلی دوست ارازل اوباش داره

نه نگو.ولی سعی کن کنتر اون اطراف آفتابی بشی!!.هر خریدی داری از اون منطقه انجام نده

عزیزم آدرس مدرسه دخترمو پیدا کرده اونجا مدرسه دخترمه

آره بگو دم همسرت گرم که انقدر باهات رفیقه و پشتت هست قدرشو بدون 

ولی نزار کار به درگیری برسه ولی برام سواله اون عوضی که عکس و چتت رو پخش کرده اون زمان زهرشو ریخته الان دیگه چه مرگشه که دنبالت راه افتاده 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

دیگه نظر ما رو میخوای چیکار؟😐

مجبورت نکردم که عزیزم من بین اینکه به همسرم بگم یا نه مردد بودم 

از نظر اینکه بهم شک نداره و میدونه هرچی بشه بهش میگم اوکیه 

ولی میگم نکنه سر کارش ذهنش درگیر بشه بگه نکنه اینم بدش نیومده که ببینتش 

یا دعوا بشه بدبخت بشم شوهرمو بلایی سرش بیارن

آره بگو دم همسرت گرم که انقدر باهات رفیقه و پشتت هست قدرشو بدون ولی نزار کار به درگیری برسه ولی برام ...

منم از همین میترسم رعشه افتاده به تنم اصلا