2777
2789
عنوان

ما زن ها باید پشت همدیگه باشیم

138 بازدید | 14 پست

به نظر من وقتی می‌بینیم یه مرد متاهل هست که به خانومش اجازه نمیده به مردهای دیگ دست بده، یا بلاخره انتخابش این بوده که ... ما خانمها هم نباید به اون مرد دست بدیم، توی خیلی از مهمانی‌ها اینو دیدم که یه مرد متعصب هست که به خانوم خودش  سفت و سخت میگیره چه از لحاظ پوشش وچه ...ولی خودش خیلی راحت به دخترا و زنهای دیگ دست میده و مراوده میکنه ،

چون اگ براش مهم نبود این قضیه حتما خب زنی می‌گرفت که اونم راحت باشه، 

به نظرم هنوزم مردها زور میگن و این تموم نمیشه مگر اینکه ما خانومها واقعا و همه جوره پشت هم باشیم

لطفا دقت کنید، مرد متاهلی که به زن خودش اجازه نمیده راحت باشه و با مردها دست بده ما هم نباید باهاش دست بدیم

بسیار عالی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا متوجه  نمیشم اونا باهم چی قرار گذاشتن و مرده چه اخلاقی داره ..  جدی میگم😅

معتقدم یک زن نباید ظلم و محدودیت و اسارتو قبول کنه 

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤

و متاسفانه پشت هم نیستیم تازه اگر همچنین چیزی ببینیم برا اینکه اون خانم حرص بدیم بیشتر با شوهرش بگو بخند میکنیم .و باعث ناراحتی بیشتر اون خانم میشیم 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

سلام

شما خيلي شيك و مجلسي زن ستيز هستي😉

تو اين قضيه خانمي كه دست ميده طرف دوم ماجراست

مرد تا خودش نخوااااااااد كسي نميتونه بهش دست بده جانم

مثلاً مرد تا خودش نخواد هيچ چ چ كس نميتونه مجبورش كنه خيانت كنه يا زن دوم بگيره

خانمها كاره اي نيستن، اگر هم سخن شما درست باشه تا مرد نخواد اون جور زنها به هدفشون نميرسند👎👎

و متاسفانه پشت هم نیستیم تازه اگر همچنین چیزی ببینیم برا اینکه اون خانم حرص بدیم بیشتر با شوهرش بگو ...

نه 

همه مثل هم نيستن

شايد اطرافيان شما اينطور اند

لطفا به همه تعميم نديد

صاحب تاپيك هم خودش رو به نادوني زده

تا مرد جماعت خودش نخواد هيچ زني نميتونه از فاصله يك كيلومتريش بهش نزديك شه چه برسه به دست دادن👎

تو جامعه ما تو خطاهاي دو نفره هميشه زن رو مقصر ميدونن😏

نه همه مثل هم نيستنشايد اطرافيان شما اينطور اندلطفا به همه تعميم نديدصاحب تاپيك هم خودش رو به نادوني ...

همین ک شما و اطرافیان شما خیلی خوب هستید کافیه عزیزم ولی ی نگاهی به جامعه الان بندازید میفهمید چ خانم های ک میدونن طرف زن داره ولی بازم باهاش صیغه میشن دوست میشن ...و خیلی چیزهای دیگه 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

من اصلا متوجه نمیشم اونا باهم چی قرار گذاشتن و مرده چه اخلاقی داره .. جدی میگم😅معتقدم یک زن نباید ...

بلوند جان درست میگی ولی همه زنها این قدرت رو ندارن، گاهی وجود بچه نداشتن پشتوانه و... نمیزاره یه زن صاف روی حقش وایسه

همین ک شما و اطرافیان شما خیلی خوب هستید کافیه عزیزم ولی ی نگاهی به جامعه الان بندازید میفهمید چ خان ...

خب

شما هم مثل صاحب تاپيك خودت رو زدي به اون راه

تا مرد نخواد كه اون زن نميتونه به هدفش برسه( چه دوستي كنه، چه صيغه و چه ازدواج)

مرد كه بچه ١  ساله نيست قوه ادراك نداشته باشه

نه جانم

تا مرد نخواد اون زنها به هدفشون نميرسند

اون زنها اگر هم مقصر باشند ، مقصر دوم هستند 

مرده چراغ سبز نشون داده بهشون😏

و متاسفانه پشت هم نیستیم تازه اگر همچنین چیزی ببینیم برا اینکه اون خانم حرص بدیم بیشتر با شوهرش بگو ...

دقیقا اینو از یکی از دوستام شنیدم که شوهرش بهش گفته بود باور کن تا با هم عقد نکرده بودیم هیچکدوم از زنای فامیل سمتمم نمیومدن چه برسه به شوخی...