2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده بغض داره خفم میکنه

105 بازدید | 10 پست

۱۸ سالمه ولی اصلا نمیتونم مثل همسن و سالام زندگی کنم چون مامانم هنوز منو یه بچه میبنه، شایدم چون بچه آخریم

دوستام همیشه آنلاین سفارش میدن و چیزاشونو بهم نشون میدن 

منم دلم خواست یه بار اینترنتی سفارش بدم 

رفتم سه تا کراپ خیلی شیک که خیلی وقت بود چشممو گرفته بودن رو انتخاب کردم،  میشد ۹۸۰

ولی چون از اخلاق مامانم شناخت داشتم و میدونستم هیچ جوره قانع نمیشه گفتم لزومی نداره بهش قیمتشو بگم ، گفتم ۵۰۰ ( مشکل مامانم پولش نیست وضعمونم خوبه و خسیسم نیستیم فقط رفتاراش سر هرچیزی با من اینطوریه )

ولی باهام تا عابر بانک اومد و فهمید ۹۸۰ واریز کردم 

کلی ازش کتک خوردم و حرف شنیدم ، بهم گفت دروغگو ، گفت نمیذارم آب خوش از گلوم پایین بره ، گفت آدم کثیفیم و کارم دروغگوییه ، گفت دارم بازیش میدم 

در صورتی که من فقط با پس انداز خودم چیزایی که ذوقشونو داشتم خریدم همین :)))

این تازه یکی از رفتارای مامانمه 

فقط تو قلبم پر از حسرته که مثل همسن و سالام نیستم و نمیتونم باشم 

کل صورت و گردنم رد چنگ و کبودیه نمیدونم فردا چطوری جلوی دوستام برم مدرسه:))))

قراره تا ماه ها بخاطر همین اتفاق کوچیک روح و روانمو آزار بده و بهم انگ بزنه

کاش از طرف کسی درک میشدم 

کاش اینقدر بد تو ذوقم زده نمیشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت:))خودم فردا یه بسته دارم هنوز خبر ندادم بهش و فکر و استرسش میخوام خودمو بکشم ایشالا وقتی بیاد که یا خودم باشم بگیرم یا مامانم خونه نباشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

چرا اینجوری می‌کنه ؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزززیززم🥺اشکال نداره دلگیر نشو مادرت دوستت داره توقع نداشته بهش دروغ بگی مطمئنا خودشم پشیمونه الان ...

عمرا پشیمون بشه اون الان از من متنفره چندین ساعت گذشته و هنوز داره بلند بلند با خودش هی انگ میزنه ، نفرین میکنه و همه ی چیزای دیگرو میاره وسط

میگه باید از تو و بازیگریت ترسید:))بخاطر همچین موضوع ساده ای . و حتی یک درصد حقو به من نمیده 

هیچکس درکم نمیکنه هیچکس  

کافیه یه نکته ی کوچیک از من ببینن تا بزرگش کنن

عمرا پشیمون بشه اون الان از من متنفره چندین ساعت گذشته و هنوز داره بلند بلند با خودش هی انگ میزنه ، ...

چی بگم والا. ایشالا دانشگاه خوبی قبول شی از فضای خونه دور شی. هندزفری بزار که اذیت نشی اینجور مواقع 

اینم بدون خیلی از مادرا اینجور سختگیری میکنن به عینه دیدم 

حتی خیلی خیلی سختگیر تر از مادر تو بودن. راستی تک فرزندی؟

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

میفهممت:))خودم فردا یه بسته دارم هنوز خبر ندادم بهش و فکر و استرسش میخوام خودمو بکشم ایشالا وقتی بیا ...

الهی🥺

بچه ها به جاش سعی کنین اگه روزی دختر دار شدین براش انقد نقطه امن باشید که ازتون نترسن و باهاتون دوست باشن و همه چی رو بهتون بگن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷