فکر کنم به چیزی اولش گفتن بعد گفتن بی خیال بزار ارسطو هم ب نون نوایی برسه و شری روخوب. مهربون و با درک نشون دادن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اولم بد نبود فقط رفتار زشت نقی رو بی جواب نگذاشت
از همون جا همه بدشون اومد یا اونجا کراه چاه نشون داد و گفت دروغ بگنخ ولی صورتش بدجنس بود ولی الان مهربونه صورتش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
نه عزیزم دیدگاه ما تغییر کردکلا آدم زرنگی هست اما ازاول خاکی بود یادته سند گذاشت داداشای رحمت آزاد ش ...
خبون رحمت گریه و عجز و ناله کرد و اونم گفت من سند میزارم
سند ماشین رو گذاشت ک برا ارسطو هست
نه بابا. دقیقا مثه بعضی زنای اصفهانی دو رو و چاپلوسهمن ک هنوزم ازش خوشم نمیاد
وای نگو الان میان 🤦🏼😬
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
ولی نشون میداد پسر نقی داشت باهاش بازی میکرد نقی اومد گفت کثیفه دست نزن و...
و بعدش یه نما از بیرون اتوبوس گرفت
من همونجا مطمین شدم نقی سنگو انداخته رفته
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم