2777
2789
عنوان

دوستم دیر جوابمو میده 🥲💔

93 بازدید | 13 پست

مثلاً من دیروز صبح پیام دادم اون امروز عصر جواب داد نه اینکه کار داشته باشه خودش میگه نمیتونم درس بخونم از بس سرم تو گوشیه بعد میگم خوب مگه با گوشی چیکار می‌کنی میگه هیچی تو تلگرام با دوست  های مجازی چت میکنم 🥹جالب نیست ؟! ما داریم باهم درس می‌خونیم براش فیلم های آموزشی می‌فرستم طول سال با اینکه خود ما امید شدم هی بهش انگیزه میدادم آخر می‌ره با بقیه چت می‌کنه ولی جواب من بدبخت نمیده 

ای کاش میمرذم آنقدر تنها نبودم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگزین کن قطعی دوست نیست که

دیگه دوستی ندارم چون پشت کنکور هستم همین یکی بیشتر بدرد میخورد اینم که اینجوریه 

یکی دیگه بود اونم مشکل داشت گفت دیگه نمیتونیم حرف بزنیم ..

یه کنکوری خسته ))💔🥲
دیگه دوستی ندارم چون پشت کنکور هستم همین یکی بیشتر بدرد میخورد اینم که اینجوریه یکی دیگه بود اونم مش ...

تنهایی بهتر از بودن با هر عهدیه 

گروه های درسی برو هم دوست پیدا مکینی هم باهم درس میخونین

فقط میتونم بهت بگم شل کن هر چقدر برات وقت گذاشت توام براش وقت بزار اگه دیدی دیگه نیست توام نباش

آخه چجوری من هیچ فامیلی ندارم تنهام تو این شهر لنتی فقط مامان بابام هستن 

ولی الان رفتم اون پیام‌رسان حذف کردم نمی‌دونم چقدر میتونم تحمل کنم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
تنهایی بهتر از بودن با هر عهدیه گروه های درسی برو هم دوست پیدا مکینی هم باهم درس میخونین

اصلا راحت نمیشه اعتماد کرد من اینو از نزدیک دیدم 

ولی مجبورم ازش دور شم حس میکنم مثل یه چیز اضافی هستم براش 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
یه بار جوابت نداد دوبار ندادینی داره اولویتش می ذاره برای کسی دیگه ایتو چرا خودتو محتاج اون کردیجواب ...

آره باید همین کارو کنم از دوست هم شانس نیاوردم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
یا داره درس میخونه و نمیگه که مثلا بگه من نخوندم رتبم شد این یا اینکه میدونه محتوای پیامت راجع به در ...

آخه ما باهم دوستیم مثلاً خودش هم سوال درسی می‌کنه من زود جواب میدم نهایتش ۳ ساعت بعد که اونم دارم میخونم گوشی دستم نیست ولی می‌دونم این گوشی دستشه ولی جواب نمیده  می‌تونه خیلی رک حرفشو بزنه  هی خسته شدم دیگه 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
یا داره درس میخونه و نمیگه که مثلا بگه من نخوندم رتبم شد این یا اینکه میدونه محتوای پیامت راجع به در ...

بعد دیدم ترازش اصلا خوب نیست که بگم درس میخونه 

یه کنکوری خسته ))💔🥲