yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 822 عنوان این سریال واقعا قشنگه به نظرم 458 بازدید | 15 پست ذهن زیبا رو شبکه تماشا امروز اتفاقی دیدم قسمته 5 بود چقد دلم سوخت که از اول ندیدمشو بد تر از اون با سرچ فهمیدم تهش چی میشهولی با با اینحال میخام دنبالش کنم ساعت پخششو کسی دقیق میدونه؟ شبکه دیگه ای شروع نکرده ک عقب تر باشه؟ 1404/01/26 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 اسفند شبکه یک نشون می دادالان تماشابزن تو گوگل جدول پخش تماشا میاره برات کیه لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 تهش چی میشه مگه؟خود پروفسورش زندست که زنش تو کرونا میمیره لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 822 تهش چی میشه مگه؟خود پروفسورش زندست که نمیگم اینجا شاید کسی دوست داشت ببینه لو میره ولی تو سریالای ایرانی اینجور زندگینامه ها قشنگن
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4417 من هم دیروز شانسی دیدم خیلی خوب و با کیفیت ساخته شده اگه میشه لایک کنید منم زمان پخشش رو بفهمم مرسی هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 822 خب برو تو تلوبیون از اول ببین حس و حالش تو تلویزیون و هر روز منتظر موندن باحال تره
yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 822 زنش تو کرونا میمیره حس و حال تماشای یه سریال گرفته میشه واقعا الان چند نفر با دیدن تایپیک خاستن ببیننش
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 ای بابا نگید خب اینجا 😂😂😂😂اخه این بر اساس داستان واقعیه حتی تو گوگل هم بزنی بهت میگه زنش فوت شدهمنم اون موقع که می دیدم می دونستم لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63767 😂😂😂😂اخه این بر اساس داستان واقعیه حتی تو گوگل هم بزنی بهت میگه زنش فوت شدهمنم اون موقع که می دید ... من یه سری سریالا رو که میخواستم ببینم اول میومدم تهشو تو نی نی سایت میخوندم یا نظرشونو بعد میدیدم به خصوص برکینگ بد و سریالای خارجی کتابم همش میرم تهشو میخونم
yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 822 من یه سری سریالا رو که میخواستم ببینم اول میومدم تهشو تو نی نی سایت میخوندم یا نظرشونو بعد میدیدم به ... واای کل هیجان فیلم میره مثلا به شخصه سریال موش ک کره ای بود من تا تهش هنوز نفهمیده بودم و از شدت هیجان عصبی میشدم ولی دوستم تو اینستا اسپویل کرده بود اون هیجان منو نداشت
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 من یه سری سریالا رو که میخواستم ببینم اول میومدم تهشو تو نی نی سایت میخوندم یا نظرشونو بعد میدیدم به ... منم با اسپویل مشکل ندارم 😂منم عین شما اینکه بدونم تهش چی میشه بیشتر اوکیم چون کل فیلم می خوام ببینم تهش چی میشه از فیلم لذت نمی برم لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 822 منم با اسپویل مشکل ندارم 😂منم عین شما اینکه بدونم تهش چی میشه بیشتر اوکیم چون کل فیلم می خوام ببینم ... عجیبه