2777
2789
مصرف کربوهیدرات رو زیاد کنید اوکیه

بخدا همشو مصرف میکنه اما کم، نمیتونه زیاد بخوره میگم می‌رفتیم دکتر شاید اشتهاش باز میشد بیشتر غذا میخورد

من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا همشو مصرف میکنه اما کم، نمیتونه زیاد بخوره میگم می‌رفتیم دکتر شاید اشتهاش باز میشد بیشتر غذا می ...

تعداد وعده هاشو زیاد کن ولی کم که بتونه بخوره به قولی ریزه خواری ولی غذاهای مفید و میوه ها و آجیل ها بادوم زمینی عالیه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
تعداد وعده هاشو زیاد کن ولی کم که بتونه بخوره به قولی ریزه خواری ولی غذاهای مفید و میوه ها و آجیل ها ...

بله،ممنونم بابت نظرتون

بله،ممنونم بابت نظرتون

خواهش میکنم من خودم توی دوره حجم باشگاه همین طوری غذا مصرف میکنم

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
خواهش میکنم من خودم توی دوره حجم باشگاه همین طوری غذا مصرف میکنم

موفق باشید،از چند نوع پودر و قرص و...استفاده کرده اما ترسیدم به کبدش ضرر کنه وقتی که اونارو مصرف میکرد فقط صورتش پر میشد و مثلا شکم و..زیاد تاثیر نداش

واسه همین تصمیم گرفتیم فردا بریم دکتر تا ببینم اونجا میشه نتیجه گرف یا نه

موفق باشید،از چند نوع پودر و قرص و...استفاده کرده اما ترسیدم به کبدش ضرر کنه وقتی که اونارو مصرف میک ...

اصلا دارو استفاده نکنید فقط تغذیه رو رعایت کنید