82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 98 عنوان دکتر تغذیه خوب 39 بازدید | 7 پست سلام عزیزاندکتر تغذیه خوب تو رشت یا آستارا سراغ دارین برای افزایش وزن میخوام من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿 1404/01/26 | 22:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2965 مصرف کربوهیدرات رو زیاد کنید اوکیه آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 98 مصرف کربوهیدرات رو زیاد کنید اوکیه بخدا همشو مصرف میکنه اما کم، نمیتونه زیاد بخوره میگم میرفتیم دکتر شاید اشتهاش باز میشد بیشتر غذا میخورد من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2965 بخدا همشو مصرف میکنه اما کم، نمیتونه زیاد بخوره میگم میرفتیم دکتر شاید اشتهاش باز میشد بیشتر غذا می ... تعداد وعده هاشو زیاد کن ولی کم که بتونه بخوره به قولی ریزه خواری ولی غذاهای مفید و میوه ها و آجیل ها بادوم زمینی عالیه آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 98 تعداد وعده هاشو زیاد کن ولی کم که بتونه بخوره به قولی ریزه خواری ولی غذاهای مفید و میوه ها و آجیل ها ... بله،ممنونم بابت نظرتون من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2965 بله،ممنونم بابت نظرتون خواهش میکنم من خودم توی دوره حجم باشگاه همین طوری غذا مصرف میکنم آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
82n____m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 98 خواهش میکنم من خودم توی دوره حجم باشگاه همین طوری غذا مصرف میکنم موفق باشید،از چند نوع پودر و قرص و...استفاده کرده اما ترسیدم به کبدش ضرر کنه وقتی که اونارو مصرف میکرد فقط صورتش پر میشد و مثلا شکم و..زیاد تاثیر نداشواسه همین تصمیم گرفتیم فردا بریم دکتر تا ببینم اونجا میشه نتیجه گرف یا نه من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2965 موفق باشید،از چند نوع پودر و قرص و...استفاده کرده اما ترسیدم به کبدش ضرر کنه وقتی که اونارو مصرف میک ... اصلا دارو استفاده نکنید فقط تغذیه رو رعایت کنید آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره