2777
2789
عنوان

سن من خیلی بالاست ایا

782 بازدید | 63 پست

من راستش مشکلی ندارم خودم با این موضوع

و خودم خواستم مجرد بمونم به خاطر یک سری اهداف که داشتم

اما این چند وقته تو نینی سایت میبینم دخترای 20 یا 25 ساله ناراحت هستن و میگن بقیه مورد تمسخر قرارشون میدن به خاطر مجردی

کنجکاو شدم شاید اطرافیان من هم پیش خودشون بگن الکی میگم خودم خواستم مجرد باشم و موردی نبوده .....

راستش حرف مردم تا یه حدودی روی من اثر گذاره

نظر شما چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ سالمه کسی منو تاحالا مسخره نکرده 

چون از سن ۱۷.۱۸ دلم میخواست ازدواج کنم و اغلب دوستام متاهلن و هنوز ازدواجم جور نشده حس میکنم دیر شده و گرنخ خیلیا تا ۳۰ به ازدواج فکر نمیکنن 

ببخشید فراموش کردم بگم35الان نامزد دارم البته

والا امروز ی پست دیدم تو اینستا نظرات بازیگر ها راجب ازدواج 

مهراوه شریفی نیا و حامد بهداد هانیه توسلی نیکی کریمی و.. همه بالای ۴۰ مجردن و هنوز میگن ازدواج نمی‌کنیم و فلان 

اما یکی مثل من فکرش هم دیوونم می‌کنه تا ۳۵ عاشق نشم 

من ۲۲ سالمه کسی منو تاحالا مسخره نکرده چون از سن ۱۷.۱۸ دلم میخواست ازدواج کنم و اغلب دوستام متاهلن و ...

منم کسی مستقیم بهم نگفته ولی میگم شاید پشت سرم میگن

من خودم به نظرم از یه جایی به بعد دیگه سن مهم نیست ،مهم اینه تا اون سن چقدر دست آورد داشتید ،مثلا یه ...

دقیقا من خودم خواستم به یه سری اهداف اصلیم برسم بعد ازدواج کنم