2777
2789

امروز ماشین نامزدم رو استعلام گرفتم سه تا ماشین به اسمش هست . قراره توقیف بکنن . 

نکنه قولنامه جعل کنه بگه فروختم و قولنامه رو نشون قاضی بده؟؟ 

نکنه ماشیناشو قایم کنه ؟ اگه بکنه چیکار میتونم بکنم؟ 

اگه بعد از عقد قولنامه بکنه بگه فروختم بازم قاضی باور میکنه؟

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اطلاع ندارم ولی تااونجایی که میدونم بعد از درخواست شما هرکاری ام کنه قاضی میفهمه و قبول نمیکنه

حالا چه بفروشه چه به اسم کسی بزنه..

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

معاملات تا یک سال اخیر بررسی میشه

ینی چی؟ نزدیک پنج ماهه عقدیم و ولم کرده رفته و آبروم رو برده.  واقعا آدم زورش میاد یکی به راحتی با ابروت بازی کنه

فردا هم خونشو استعلام میگیرم اگه به اسمش باشه توقیف کنم 

داری میگی توقیف کردم ..ینی نیتونه بفروشه یا بزنه ب نام کسی چون خریدارا استعلام میگیرن قبل خرید ماشین ...

اخه سه ماهه ولم کرده من اقدام به شکایت نکردم گفتم شاید برگشت ولی خب نخواست 

میگم نکنه تو اون سه ماه که شکایت نکردم قولنامه کرده به اسم کسی

ینی چی؟ نزدیک پنج ماهه عقدیم و ولم کرده رفته و آبروم رو برده. واقعا آدم زورش میاد یکی به راحتی با ا ...

اگر شما مالی رو شناسایی میکنید ولی میگید که به قصد فرار از دین منتقل کرده ابطالش رو از دادگاه میخواین

اگر شما مالی رو شناسایی میکنید ولی میگید که به قصد فرار از دین منتقل کرده ابطالش رو از دادگاه میخوای ...

ببخشید حالا بنظرتون تو این پنج ماهه که عقد کردیم و از همون اول رفته . اگر به قاضی بگم از اول ولم کرد و بخاطر اینکه طلاقم بده و فرار از مهریه اموالش رو زده به اسم دیگران قاضی قانع میشه؟ ترک نفقه کردا از همون اول حتی یه تماسم نگرفته 

ببخشید حالا بنظرتون تو این پنج ماهه که عقد کردیم و از همون اول رفته . اگر به قاضی بگم از اول ولم کرد ...

ترک انفاق که برای طلاقتونه

برای مهریه هم شما درخواستش رو به قاضی میدید و توی لایحه مینویسید معاملات پنج ماه اخیرش به خاطر فرار از ادای مهریه بوده چون از ابتدا به صورت لسانی مهریه رو مطالبه کرده بودید و منتظر دادخواست مهریه نموندش و اموال رو منتقل کرد

(اگر اموال با ثمن غیرعقلایی و هبه منتقل شده باشه باطل میشه)

ترک انفاق که برای طلاقتونهبرای مهریه هم شما درخواستش رو به قاضی میدید و توی لایحه مینویسید معاملات پ ...

ممنون عزیزم 

بنظرت قولنامه چقدر معتبره تو دادگاه ؟ اکر بعد عقدمون زده باشه نفع به من میشه ؟ 

ممنون عزیزم بنظرت قولنامه چقدر معتبره تو دادگاه ؟ اکر بعد عقدمون زده باشه نفع به من میشه ؟

قولنامه هم راهی برای انتقاله دیگه

هر انتقالی و قول انتقالی اگر به قصد فرار از دین باشه باطل میشه

قولنامه هم راهی برای انتقاله دیگههر انتقالی و قول انتقالی اگر به قصد فرار از دین باشه باطل میشه

توکل به خدا