2777
2789
عنوان

😔دلم در حال

97 بازدید | 9 پست

ترکیدنه  از بغض وناراحتی ... از ابن همه بدبختی.. بیچارگی😭😭😭😭

کسی نیست بیاد دلداریم بده تروخدا

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یک ماهه در حال ترکیدن هستم بغض تو گلومه تپش قلب دارم حالم بده

سر کار نمی رفتم اینقدر قرص آرام بخش می خوردم که فقط بخوابم حیف که اونجا هم کلی کار و مسئولیت دارم. 

اومدم بگو عزیزممم

در حال طلاق دومم.. روحم خستس بخدا😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چراا طلاق ؟

تاپیک قبلی رو بخون🌷

تاپیک قبلی رو بخون🌷

عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم خودمو کاملا گذاشتم جات 

اصلا حرف مردم واست مهم نباشه ک دربارت بگن جدایی دومشه 

اصلا بزار بگن مشکل در توست ک جدایی دومته 

اگه حرفات همش حقیقتو راسته جدا شو ب فکر خودت باش

وقتی میمیری تورو تنهایی میزارن قبر ن اینک با خانواده یا دوست .. 

پس خودت برای خودت زندگی کن برای خودت ارزش قائل شو 

و اینک ب خدا دنیا فقط ازدواج نیس ک هیچ اجباری نیس در ازدواج میتونی تنهایی هم زندگی کنی خودت کار کنی مستقل شوی چرا بعد از ازدواج اول ک شکست خوردی دوباره رفتی سراغ ازدواج دوم من اصلا اینجور ادمارو درک نمیکنم 

من خودم ازدواج کردم متاهلم اگ جدا بشم یا خدایی نکرذه شوهرم بمیره  ازدواج دوباره عمرا اصلا حتی اسمشم ب زبون نمیارم 

چون ازدواج و خانواده تشکیل دادن خیلی مشکلات بزرگی داره آسون نیس که 

شاید حرفای منو درک نکنی 

من خودم ۲۵ سالمه انگار ۴۰ سالمه ب درجه ایی رسیدم اصلا حرف خانوادم چ برسه مردم برام ی ذره هم مهم نیس چون ب اون سنی رسیدم ک خودم خوب و از بد حق و از نا حق تشخیص بدم 

همیشه به حرف دلت گوش بده تازمانی ک با عقلت باهم یکی باشد چون عقلت همیشه درست ترین جواب هارو بهت میده 

و غصه نخور اصلا

بگو خدارو شکر برام شد یه تجربه تا زندگی نکنی تجربه ب دست نمیاری ❤️

انشالله دلت شاد لبت خندون باشه 

عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم خودمو کاملا گذاشتم جات اصلا حرف مردم واست مهم نباشه ک دربارت بگن جدایی دومش ...

ممنونم دوست عزیز بابت حرفهات.. خیلی دلگرم کنندهبود بخدا.... واقعا درست گفتی همین  حرفهات آویزه گوشم خاهد شد.. سنت ازم کمتره ولی عاقلی. بافهم وباشعوری.. من انذاز عفلت عقلی نداشتم.. بسیار شکننده شدم.. روحیم خستس وباختم ولی باز ته دلم امید دارم برای روزهای بهتر.. متاسفانه من از روی تنهایی وبی عقلیم ازدواج مجدد انتخاب کردم  بدون اینک ب ثبات عقلی وفکری برسم... بعضی انسان ها ازدواجی نیستند فقط برای فرار از ی شرایط  ب ازدواج پناه میبرن.. ومیشن یکی مثل من شکست خورده... من تازه کمی خیلی کم ب عقل رسیدم.... دنیا رو بهتر دارم میفهمم.. کاش عقل شمارو میداشتم.. کاش