2777
2789

دکتر واسم لورازپام نوشته بود روم خوب جواب داد حالا آقاهه دکتر  داروخونه میگفت این هم سبک‌ میخوابونه هم سبک بیدار میکنه 

این دیگه چه جمله ای بود 😂😂

اتفاقا این قرصها که خواب رو سنگین‌میکنن که . داروخونه ای چی‌میگفت 😁

لابد منظورش این بوده که موقع خواب و بیداری کسل و یی حال نیستی

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آهااا مرسی عزیزم یعنی وقتی بیدار میشم کسل نیستم؟؟ 🤦‍♀️یکم حرفش گنگ بود آخه

راستش من این قرص مصرف نکردم. 

ولی قرصای آرامبخش و خواب آور؛  همینطورین؛ خواب راحت و بدون کسلی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
راستش من این قرص مصرف نکردم. ولی قرصای آرامبخش و خواب آور؛ همینطورین؛ خواب راحت و بدون کسلی.

درسته عزیزم مرسی 😁 من تجربش رو داشتم البته وقتی خوابت میاد کسل میشیی ولی واقعا بعدش خواب راحت میاره بیدار هم میشی کسل نیستی... 👌

درسته عزیزم مرسی 😁 من تجربش رو داشتم البته وقتی خوابت میاد کسل میشیی ولی واقعا بعدش خواب راحت میاره ...

امیدوارم اینقدر آرامش و خواب خوبی داشته باشی که نیاز نباشع؛ این قرصا رو مصرف کنی.💖💖