2777
2789
عنوان

واکسن هاری برای گربه لازمه

59 بازدید | 5 پست

گربه ام کم مونده 4 ماهه بشه الان وقت دوز سوم واکسن سه گانه اشه گفتن باید واکسن هاری هم بزنه آخه این بچه همیشه تو خونه اس هار نیست هاری هم وقتی جایی نمیره نمیگیره که 

زورم میاد این واکسنم بزنم هزینه هاش زیاده واقعا 

از وقتی گربه گرفتم باورتون میشه نزدیک 20 تومن خرج وسایلاش و دکتر و واکسن و غذاش شده 

فکر نمی‌کردم گربه اینقدر هزینه داشته باشه واقعا 

نه لازم نیست این واکسنا برای گربه ی تو خونه نباید زده بشه فقط قرص ضد انگل بهش بده 

من گربه دارم و نزدم براش 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

نه لازم نیست این واکسنا برای گربه ی تو خونه نباید زده بشه فقط قرص ضد انگل بهش بده من گربه دارم و نزد ...

قرص ضد انگل یه بار خورده 

امروز دکتره گفت بزن تو که اینقدر هزینه کردی ولی زورم میاد هاری لازم نیست که فقط میخوان پول بکنن ازمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص ضد انگل یه بار خورده امروز دکتره گفت بزن تو که اینقدر هزینه کردی ولی زورم میاد هاری لازم نیست که ...

پس ولش کن برای پولش خیلی حرفا میزنن نیازی نیست بزنی

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عزیزم من و خواهرم ازدواجا و خاستگاری هامون بهم میخورد و سر نمیگرفت

تا اینکه بعد چند سال بالاخره رفتیم پیش یه دعا نویس خوب به من گفت زیاد با گربه ها سروکله نزنم و کلا بزارمشون کنار بعدشم یه چن تا دعا نوشت و تونستیم ازدواج کنیم

اگه لازم شد یه دعا نویس مطمئن پیدا کن و گربه اتو دیگه تو خونه نیار 

اگه نه هم تو خونه هر روز سوره جن و یاسین پخش کن و نمازتو اول وقت بخون 

میدونم مسحره اس ولی برای ما جواب داد 

لطفا ناراحت نشو چون با تاپیکات یاد شرایط خودمون افتادم خواستم راهی که برامون جواب داده رو بهت بگم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من و خواهرم ازدواجا و خاستگاری هامون بهم میخورد و سر نمیگرفتتا اینکه بعد چند سال بالاخره رفتیم ...

آره منم فکر میکنم چیزی هست البته از خیلی سال پیش چون من دومین بارمه طلاق میگیرم 

نه اتفاقا گربه ام سه ماهه کلا گرفتمش به اون ربطی نداره از قبل هم با گربه ای سر و کار نداشتم 

دعانویس خوب پیدا نکردم فقط همشون پول میگیرن هر کدوم یه چیز میگن 

آره منم فکر میکنم چیزی هست البته از خیلی سال پیش چون من دومین بارمه طلاق میگیرم نه اتفاقا گربه ام سه ...

اره پیدا کردن خوبش کار سختیه تو زندگی هم سنگینی میاره ولی باز یکم کمک میکنه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40