2777
2789
عنوان

واقعا موندیم با این پول چیکار کنیم

228 بازدید | 16 پست

یک میلیاردو صد داریم...واقعا الان موندیم چیکار کنیم

بعضیا میگن طلا ب شدت افت میکنه

بعضیا میگن طلا میره بالا

تو بانکم بزاریم ارزشش از دست میده

یک میلیاردم مبلغی نیست ملک بخریم..☹️واقعا الان با این شرایط اقتصادی هر مغازه ای هم بزنی ریسکه.همینای هم که هستن از پس اجاره شون ب زور بر میان

همسرم کارمنده. تا ساعت ۳...میگه یکاری بزنم عصرا برم.

گفتم با این اوضاع چکاری☹️

من میگم طلا بخریم میگه نه اگر خیلی قیمتش اومد پایین چی

شما باشید چیکار میکنید

من باشم زمین کشاورزی با دونگ اب میخرم تو روستا

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه زمین 

طرف من به راحتی میشه با این پول یه زمین 250 تا 300 متری خرید

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین بخر بزار بمونه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خونه خودمون داریم.میخام یکاری کنم در آمد زا باشه

خب خونه بخرین بدین اجاره مثلا کم نیستن این ادما مثلا پنجاه میلیون با پنج تومن خیلی خوبه الان ما رفیق بابام همچین کاری کردن

یوخ یوخ یوخ 

عزیزم شما سرمایه گواری بلند مدت روطلل بکنید ضرر نمی‌کنید اگه پولتون احتیاج ندارید اما نه میخواعید یه منبع درآمدی داشته باشید ماهیانه که سرمایه گذاری تو صندوق بانک هست یه درامدصابت بهت میده من باشم طلا اب شده میخرم میزارم کنار

صد در صد خونه نمیشه خرید

اگر نخوای طلا بخرید فقط زمین که اطراف شهر باشه و سهم آب داشته باشه که هر زمان تونستید یه باغ درست کنید به عنوان ویلا

تا اون زمان خودتون روش کار نکنید میتونید اجاره بدید به کشاورز تا محصول بکاره و به شما اجاره بده

تو مشهد با یک‌میلیارد و صد خونه میدن یه خونه بگیرین چند میلیون دیگه روش بذارین میشن خونه خرید

قولنامه هستند ریسک ، سند دار بالای 1,500

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

یه صندوق هایی هست یکی از اقوام گذاشته نمیدونم دقیق صندوق بورس یا صندوق بانکی سود 28 درصد هم مطمئن هم بدون ریسک ، سود هر ماهش هم طلا بخرید ،

یا زمین های قیمت پایین جایی ک رو ب رشد در اینده مطمئن هستید قیمتش بالا میره بخرید

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»