2777
2789
عنوان

در مورد نگهداری بچه گربه سه روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 70 پست

بعضیا دنبال زیر بغل مارن😂

" و من ایمان دارم اگر روزی در سکوت سنگین مزار جای گیرم گواهی آرامشم نزد خدا امضا خواهد شد :) نه به خاطر اعمال من بلکه به واسطه عشق بی پایانی که برای بندگان بی زبانش جاری ساختم و مطمئنم آن بال ها و پنجه های کوچک نیز برای آرامش روحم شافع درگاه پروردگار خواهند شد🩷"دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

پشیمون نشو اول نگفتی کار خودت نبود وقتی کار خودت نبوده چرا ناراحت شدی؟ما این تجربه رو داشتیم تو حیاط ...

گفتم چن تا آدم نفهم دوباره بخون با دقت؛ ناراحتیم بابت بی مادر شدن بچهاشه؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش بزرگ میشن من کلی بچه گربه بزرگ کردم سوالی داشتی بپرس ازم

سلام گلم خوبی؛ یه سوال داشتم در مورد بچه گربم؛

۲ روزه ؛ مقعدش متورم شده و قرمزه؛ دامپزشکی بردم هم واکسن زده ؛ هم قطره داده؛ هنوز خوب نشده؛ 

درمان خونگی داره برای بهتر شدنش؟

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
سلام گلم خوبی؛ یه سوال داشتم در مورد بچه گربم؛۲ روزه ؛ مقعدش متورم شده و قرمزه؛ دامپزشکی بردم هم واک ...

سلام ممنون 

چرا؟ مدفوع کرده ؟ یکم  روغن زیتون بزن ببین بهتر میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سلام ممنون چرا؟ مدفوع کرده ؟ یکم روغن زیتون بزن ببین بهتر میشه

مدفوع میکنه؛ در طول روز چند بار حتی ؛ مدفوعش هم شل و هم زرد رنگ هستش؛  به دکتر گفتم ؛ آمپول زد و قطره داد‌. یه پماد از داروخونه ی دامپزشکی گرفتم ؛ اونم میزنم؛ هنوز بهتر نشده؛

دکتر نگفت علتش چیه؟

گفت ؛ عفونت از داخل داره؛  که قطره بهش بده؛

اون پماد رو هم هر ۸ ساعت بزن ؛ واکسن زد دیروز؛ با اینکه خیلی کوچیک هس هنوز ؛ برای واکسیناسیون. 

درست میشه نگران نباش

قربونت؛ ممنونم که راهنمایی کردی؛🙏💖

خدانکنه ک خواهش می‌کنم 😘

💖💖