عزیز دلم، من میگم به جای اینکه بری برای چاق شدن، برو هزینه کن برای افزایش اعتماد به نفس.
اگه اعتماد به نفس داشته باشی
وقتی میری جلوی آینه، با هر قیافه ایی که باشی، دماغت گنده باشه، تک چشم باشی و... بازهم میگی، من عاااشقققق خودمممممممم
میگی، خدایااااا شکرتتتت، خدایاااا شکرتت که میتونممم راه برمم، که میتونممم دستمو تکان بدم، هنوز قدرت دیدن یک شاخه گل را دارم، هنوز قدرت شنیدن صدای بوق ماشین رو دارم، هنوز میتونم نفس بکشم و....
وقتی این جملات رو که میگی، خداوند انقدر ذوق میکنه، انقدر ذوق میکنه،برکت و رزق و روزی تو زندگیت زیاد میشه.
گور بابای هیکل و قد و دماغ و رنگ چشم و مدل مو....
هر طورممم که باشییی بازهم ایراد میگیری
باربی هم که باشیی باز همم میای مثلا از مدل گوش خودت ایراد میگیری، به جان خودم اگه دروغ بگم....
اخه این ذات ادماست.....
عزیز دلمم
تو اگه اعتماد به نفس داشته باشی، تک تک سلولات به این باور میرسند که بله من قشنگم، من خیلی هم زیباهم، اونوقت بدنت عملکردش بهتر میشه،. میبینی به مرور پوست صاف تر میشه، موهات خوشفرم میشه، انگار واقعا قشنگ مییگشی
کسی جرعت هم نمیکنه بهت بگه بالای چشات ابروهه
چون میدونن هر چی بگن تو تخریب نمیشی و عاشق خودتی....
عزیز دلمم این ظاهرو خودت قبل از اینکه وارد زمین بشی تو عالم ذر انتخاب کردی، ظاهرتو و مادر و پدرتو و حتی کشوری که توش به دنیا اومدی و حتیی سرنوشتوو و...
تو حالت های مختلفی رو زندگی کردی، با هیکل خوب و هیکل بد و....
در نهایت تصمیم گرفتی این دختر، یعنی این ورژن از خودتو وارد این سرنوشت کنی، چون دیدی که با این ورژنت حتما یک چیزی بهتر در آینده مبتونی بدست بیاری.
بعدشممم یادت باشههه خدااا عاشقتهههه
به خاطررر توو شیطان که 1000 سااال داشت براش عبادت میکرد رو از بهشتتت راندددد، شاید تو نبینی، اما تو همواره در آغوش خداهی
ازش تشکررر کننننن، نمازتوو اول وقتت بخونننن، برای نماز صبحح همم سر وقتت بلند شووو، از اقا امام زمانن بخواهه بلندتتت کنههههه، اوننن از پدر و مادرتم مهربوننن ترههه و تو رو بیشتر دوستتت داره، چون اون نور بیشتری از خدااا رو دارهه.
به مدت 14 روز، هر روز صبح بعد از نماز صبح سوره یس بخون و هدیه کن به حضرت خدیجه (س)
حاجتتو بهت میدههههه
ولیییی بازمم مگیممم نزارر این القای شیطانن که همواره کارش اینه بیاد تو ذهن ما، و هی حرفای خودشو القا کنه، اره تو دماغت گنده است، اره تو لاغری، اره تو فلانی...
روت تاثیر بگذارهعععععههه
چون همیشه شیطان از خودش عیب میگیره و از خدا ناسپاسی میکنه که اره اگه تو از من اون ازمایش رو نمیگرفتی من الان تو بهشت بودم.....
برای همین میخواد ادمای خداهم، عشق های خداهم همینجوری کنه
شاید الان با این حرفام، تو دلت مسخرم کنی
یادت باشه اگر این اتفاق افتاد بدون این القای شیطان بود....
همه ما ادما یک شیطانی داریم که پشت گردن ما هست و هموارهه تو ذهن ما وسوسه میکنه و صداشم شبیه خودمون میکنه، حواست بهش باشهههش
سه تا صلوات بفرست