2777
2789
عنوان

بچه هاتونو کی از شیر گرفتین

112 بازدید | 17 پست

بچم  ۲۰ ماهشه شیر پاستوریزه و محلی میدم بهش با شیشه با شیر میخوابه وسط خواب هم چند بار واسه شیر بیدار میشه

شیشه رو ازش بگیرم با لیوان بدم؟

تجربه هاتونو از شیر گرفتن میگین چکار باید بکنم

شیشه دادن توی خواب به بچه فاتحه دندون بچه رو میخونه ها

همه دکترا میگن شیر شب رو قطع کنید کم کم بعداز 6ماه تا یک سالگی

هروقت بیدار میشه اب بدین

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

شیشه دادن توی خواب به بچه فاتحه دندون بچه رو میخونه هاهمه دکترا میگن شیر شب رو قطع کنید کم کم بعداز ...

دوبار شیر شب و قطع کردم بعد سرماخورد اشتهاش کم شد غذا نخورد دوباره شیر دادم گفتم بزار حداقل شیر بخوره تب داشت اون موقع

دیگه خسته شدم یه مدت بیخیالش شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزها هم شیشه میخوره؟ 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

کن شیر خودم رو می دادم یک سال و نیم از شیر گرفتم هر موقع بیدار می شد با لیوان بهش شیر میدادم بچه منم عادت داشت با شیر بخوابه موقع خواب هم یک لیوان شیر بهش می دادم 

بچه از شب تا صبح گشنه ش میشه با آب مگه سیر میشه گناه داره

اینکه هربار بچه بیدار بشه سینه رو بکنی دهنش تا بخوابه اشتباه محضه

مادر هایی رو میشناسم که تا صبح سینه دهن بچس. نه مادر می‌خوابه نه بچه

این دفعه که رفتید دکتر کودک بپرسید

بگید باید بعداز یک سالگی بچه رو توی خواب بارها و بارها شیر داد یا نه

اگر مدیریت کنید و اصول شیر دهی رو رعایت کنید بچه بعداز 6،7 ماهگی یکبار نیمه شب برای شیر بیدار میشه مخصوصا بچه شیر خشکی

بچه خودم شیر خشکی بود هر 3،4ساعتی یکبار شیر میخواست تو این سن

اخر شب شیرش رو میدادم بعداز ساعتی هم غذاش رو

فکر کنيد یازده میخوابید 3،2 بیدار میشد برای شیر و میرفت تا 6صبح. 

نصف شب هم یا پستونک میخواست یا اب یکی دوبار

به ندرت بیشتر وقت خوابیدن میخورهروزا هم بعضی وقتا میخواد شیر بخوره میره تو اتاقش میگه لالا لالا تو ج ...

لیوان نی دار برای روزها براش بگیر 

حداقل روزها شیشه نخوره

حالا بعد کم کم برو سراغ شب