2777
2789
عنوان

خونه بمونم یا برم اونجا بمونم

103 بازدید | 7 پست

خب من کنکور دارم ولی جای درس خوندنم و کتابام یک خونه دیگست چون خونه خودمون سر و صدا هست ولی اون خونه من از دستشوییش خوشم نمیاد برای هم باید برای دستشویی برم طبقه پایین که مال خودمونه و تو اون خونه هم گاز و یخچال و کلا وسایله خونه نیست و من میخوام اونجا درس بخونم ولی نمیدونم شبا بیام خونه صبحا برم یا همونجا بخوابم اونجا اب هم باید برم طبقه پایین چون اب هم نیست و صبحا هم اصلا حوصلم نیست پاشم برم اونجا چیکار کنم 

همون خونه خدتون بمون راحت یااگر اونجا رفتی یکی دو تا دبه آب ببر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودمون درس بخونم یا برای شبا بیام ؟

خونه خودتون بمون کلااا دیگ فک کن اون خونه نیست بری وقتی پشتت ب اونجا گرم نباش شرایطشو محیا میکمی ک اینجا درستو بخونی گلم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
باید با اسنپ برم ولی الانم باید برم ولی اصلا نمیتونم

بنظرم خیلی وقتت گرفته میشه اینجوری وقتی آب نیست وامکانات نداره برو کتابخونه درس بخون یا همون خونه خودتون بمون برو تو یه اتاق درم ببند بشین بخون