من همیشه پریودی هام منظمه و ۲۸ روزه هست تا حالا سابقه عقب انداختن ندارم ۳ماهه تو اقدامم االان ۳ روزه عقب انداختم دیروز بی بی زدم منفی بود یعنی چم شده ؟
عزيزيم شما چند هفته اي بتاتون چند بود بعد چقدر تاخير
بعد ۸رو تاخیر اول دادم مشکوک بود عصرش رفتم یجای دیگه منفی ولی من میدونستم باردارم نا امید نشدم تا اینکه چهار روز صبر کردم دیدم باز نیومد دوباره رفتم همون ازمایشگاهی که گفت مشکوکه استرس نداشتم و بتام ۲۴۱.۴بود الان هفت هفتمه و قلبش تشکیل شده بود اون موقع که رفتم سنو گفت قلبش تشکیل شده ۶هفته ۲ روزم بود
بعد ۸رو تاخیر اول دادم مشکوک بود عصرش رفتم یجای دیگه منفی ولی من میدونستم باردارم نا امید نشدم ...
عزیزم مبارکه بسلتمتی
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بنده بعد يك هفته تاخير تازه ديروز بي بي م هاله داشت
عزیزم بونت داره اماده میشه برای بارداری شایدم بارداری
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم