2777
2789

نامزد یا پارتنر فرق نداره

تا الان پول گرفتید ازش یا انتظار داشتید ک خرجتون رو بده ؟؟

من با هر کسی اشنا بشم انتظار مالی هم ازش دارم 

پولی ک من همیشه گرفتم بابت هیچ چیز خاصی نبوده . اگه پسری بخواد با شما دوست بشه برای رابطه کوتاه مدت و سو استفاده جنسی اگه 1 ریال هم ازش نخواید بازم ازتون سو استفاده رو میکنه پس ربطش ندید ب این موضوع

روم‌نمیکنه از‌نامزدم‌پول‌بگیرم😫😂

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا قبل عقد ازش انتظار هیچی نداشتم ولی خیلییی کادو های گرون گرون میگرفت 

الانم دیگ زنشم وظیفشه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

نه خوشم نمیومد و نشون دهنده گشنه بودن دختره

فقط در حد کادو خریدن و کافه رستوران توقع داشتم

البته کادوی چرت هم نه

کادوی خوب

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بلهاگ ب پسره خدمات میدی باید هزینتو بدهاگ خدمات نمیدی توقع نداشته باش

حرفت خیلی بده الان یعنی منظورت اینکه ما کالای ج. نسی هستیم، اونوقت تکلیف اوناییکه ازدواج کردن چیه؟ 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

حرفت خیلی بده الان یعنی منظورت اینکه ما کالای ج. نسی هستیم، اونوقت تکلیف اوناییکه ازدواج کردن چیه؟

اینم دقیقا هست اگه کسی بخواد اینطور حساب کنه مردی ک با زنی ازدواج کنه ازش س کس میخواد در قبالش هم داره پول میارع خونه

اما هر کی ک نظر میده ب این توجه نمیکنه

من 30 گرم طلا از زمانی که دوست بودیم به عنوان پس انداز مون گرفته بود دیگه ما وقتی فهمیدیم که قصد جفت مون رابطه مون جدی دیگه ما شدیم حتی اون موقع هم سند بعضی چیزا اسم من بود واقعا هرچی داشت می‌گفت ما الان که تازه عقد کردیم همون فرقی نکرده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من تو رابطه قبلیم این اشتباهو کردم و توقع نداشتم تازه کلی هم خرج کردم و حتی پول بهش قرض دادم که پس نداد و به شدت پشیمونم

اما رابطه الانم خودش دوس داره خرج کنه منم چندبار مقاومت کردم گفت من دوس دارم برات خرج کنم اینجوری مقاومت میکنی خوشم نمیاد

ولی خب براش هدیه گرون میخرم، گاهی‌ وقتاهم میگه تو مهمونمون کن یا به بهونه‌های مختلف میگه شیرینی بده منم مشکلی ندارم چون واقعا حتی وقتی پیش هم نیستیم میگم مثلا هوس پیتزا کردم میگیره میفرسته، یا یه مدت کار نمیکردم پول نداشتم بهم پول داد برای لیزر و دکتر و اینا