2777
2789
عنوان

دوستان این بختکه ❓❓❓

66 بازدید | 9 پست

دیشب یه خواب بد دیدم بعد از خواب که پریدم نمی‌تونستم بدنم رو حرکت بدم صدام در نمیومد نمی‌تونستم تکون بخورم یعنی بختک بوده ؟ 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی بختک ، معمولا ادم حین کابوس دیدن بی حرکت میشه نه بعدش

توی خواب هم صدام در نمیومد توی خواب میخواستم جیغ بکشم و حرکت کنم اما نمی‌تونستم 

اره همینه خیلی بده

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

منم وقتی دچارش میشم انگار چشمام بازه همه چیزو میبینم ولی یه فشار رومه نمیزاره تکون بخورم و ذکر بگم اما وقتی ک بتونم ذکر بگم رها میشم ازین فشار

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم از خواب بیدار میشم نمیتونم تکون بخورم درواقع روحم بیداره جسمم خوابه خیلی بده

خیلی وحشتناکه من اون لحظه میخواستم سکته کنم

خیلی وحشتناکه من اون لحظه میخواستم سکته کنم

مغزت بیدار شده ولی بدنت هنوز نه. چیز ماورایی و ترسناکی نیست. دلیل و توضیح علمی داره. احساس فشار و خفگی و توهم هم گاهی همراهشه. زود هم برطرف می شه. 

توی خواب آدم فلج می شه که هر چیزی تو خواب دید رو انجام نده. مثلا تو خواب می دویی پا نشی تو واقعیت هم بدویی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مغزت بیدار شده ولی بدنت هنوز نه. چیز ماورایی و ترسناکی نیست. دلیل و توضیح علمی داره. احساس فشار و خف ...

درسته ممنون