سلام بچه ها سه ماهه همسرم مدام منو کتک میزنه به هر بهونه ای ، دفعه اخر رفتم پزشک قانونی ، الان باز چن تا ضربه به سرم زده که ورم کرده یکم و درد داره اما تو موهامه معلدمه نیست،پزشک قانونی احمقم هرچی رو ببینه تایید میکنه ، بنظرتون چیکار کنم؟ چجوری ثابت کنم ضربه های سرمو ؟میخوام اینارو نگهدارم واسه اینکه راحت طلاق بگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرت از لحاظ جثه ای خیلی ازت درست تره؟خب ببین ایراد کار کجاس حتما زمان بدی رو برای صحبت کردن انتخاب ...
اتفاقا ریزه میزه س ، شاید یکی دو سانت از خودم کوتاه تره اما استخون بندیش درشته ، من تو خونه پدرم یکبارم کسی دست روم بلند نکرده بود، چطور الان با کتک مشکلی ندارم؟ میدونی چیه؟ شوهرم بهش مزه کرده ، این تنها راه حلش در همه مسائله که من خفه شم و هیچی نگم