2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم از ترکیه اومده بیاین

676 بازدید | 53 پست

برای جاریام کادو‌اورده فقط برای من نیاورده الان شوهرم میگ باید برای شام دعوت کنیم ولی من اصلا دلم راضی نیست چون فرق گذاشته …بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بزنگ ازش بپرس چرا برا بقیه آورده برا شما نه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برای شام دعوت کن ولی چند روز بعد زنگ بزن گله ای کن. بگو اتفاقی افتاده من کاری کردم که ناراحت شدی. بعدم بگو آدم حساسی نیستم دیدی که دعوتت هم کردم احترامم گذاشتم ولی دلیل رفتارت رو متوجه نشدم

برات مهم نباشه دعوتت رو بکن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

خیلی بده که فرق گذاشته بینتون من بودم سریع زنگ می زدم ازش گلگی می کردم

برای سلامتیم صلوات بفرستید ممنون می شم خیلی محتاجم به دعاتون ....یا ام البنین امشب شب شهادت توئه تورو جان عباست کمکم کن سایه م رو سر خانواده بمونه نزار بچه هام بی مادر بشن😭😭😭😭