2777
2789

تو دوران نامزدی میگفتم وای نکن عاشق اون بشه بعدا خودمو مجاب کردم ک اگه اونو میخاست میرفت میگرفت میخاستم بدونم شمام تا یکی از شما قشنگتر با شوهرتون حرف میزنه ترس از دست دادنشو پیدا میکنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به ذات شوهرت داره اگه باشی باشه یا کم سن و سال ممکنهاگه آدم حسابی باشه محاله

شوهرم کلا اخلاقش آدم شوخی و دوس داره تو جمع بگو بخند کنه حتی با خونواده منم اینطوریه ی بار ب من گف اگه فلانی دوس داشتم هم قبل از بود هم فامیل بود میرفتم میگرفتمش

والا من هنوز ازدواج نکردم اما حس میکنم اگه شوهرم بیاد در اینده با دخترخاله هام حرف بزنه و ببینه از من خوشگلترن حتما پشیمون میشه منو گرفته😂😂 

ولی خب بازم به نظرم به خود شوهرت هم بستگی داره که چقد چشم و دل سیر باشه  

شوهرم کلا اخلاقش آدم شوخی و دوس داره تو جمع بگو بخند کنه حتی با خونواده منم اینطوریه ی بار ب من گف ا ...

دقیقا سخت نگیر. البته از لوندی من نمیتونم بگذرم. یکی بخواد لوندی کنه. با دوست شوهرم مسافرت بودیم زنیکه جلو شوهرم دیگه لباس خواب میخواست بپوشه. رابطه تو اتاق داشتن وسایلش نم جمع نمیکردن. آشپزی نمی‌کرد. فقط آویزی ن شوهرش بود. به طبع ازمم کوچکتر بود تازه عقد کرده بودن خیلی لوندی می‌کرد برا شوهرش و می‌خندید. منم که حجم خستگی زیاد به شوهرم نق میزدم اون میگفت چرا اون میخنده تو نه. در نتیجه اخلاقتو خوب کن و لوندی بلد باش. با زبون نرم تخم مرغ بگذاری جلو شوهرت بیشتر دوست داره تا چلو کباب و اعصاب خوردی

همسرم یه دختر دایی دارن زیبا در حد ستاره سینما و خیلی هم رابطه خوبی با همسرم دارن. اگر قرار بود با ایشون ازدواج کنن کور که نبودن قبل از من ایشون رو  مدام دیده بودن و شرایط برای ازدواجشون قطعا فراهم تر بوده

لطفا با این حرفها به آقایون اعتماد به نفس کاذب و به خانم ها حس ناکافی بودن ندید