2777
2789

بنده به عنوان مشاور و یک س ک س تراپ که ۶ ساله دارم به مراجعینم مشاوره میدم  پیشنهاد می‏ کنم، چه مخالف و چه موافق، این مطلب را تا انتها بخوانین، آن را با دانسته‏ ها و نظرات قبلی خود مقایسه کنید و در سپس نظر نهایی خود را با من در میون بگذارید.

جامعه امروز ایران

در هر جامعه ‏ای، مجموعه‏ای از هنجارهای اجتماعی وجود داره که از سمت اکثریت افراد آن جامعه پسنیدس. اما گاهی برخی از هنجارها، در بین نسل جوان‏تر یک جامعه، کمرنگ ‏تر می‏ شه که همین مساله، سردرگمی‏ هایی را هم در پی داره. یکی از این هنجارها، مساله نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج (به خصوص برای دختران) است.

هنجارهای جدید

در کشور ما، به علت ویژگی‏ های سنتی-مذهبی، این مسائل همچنان وجود داره و ورود نظرات و ایده‏ های دیگر (مثل همین موضوع)، با مخالفت بیشتری رو به رو می‏ شه به همین دلیل، رابطه جنسی پیش از ازدواج، از دید کلی جامعه ایرانی، همچنان پسندیده نیستش و پیامدهای منفی‏ ای از نظر اجتماعی به همراه داره.

رابطه جنسی و ایجاد علاقه

یکی دیگر از ملاحظات مربوط به این موضوع، ایجاد علاقه بیشتره رابطه جنسی، باعث ترشح هورمون‏ هایی در بدن می‏شه که دلبستگی، علاقه و محبت را بسیار بالا می‏بره. این مساله به خصوص در دختران باعث می‏شه که بیشتر به سمت فرد مقابل جذب شوند و در صورت برهم خوردن رابطه، به نسبت آسیب و ضربه بیشتری خواهند دید.

احتمال حاملگی

یکی دیگر از مسائلی که باید به آن توجه کرد، مساله حاملگی‏ های ناخواسته هستش باز به دلیل مسائل فرهنگی، حاملگی پیش از ازدواج عوارض منفی زیادی داره به علاوه، تصمیم برای سقط جنین یا نگه‏داری فرزند خود به تنهایی فشار روانی زیادی بر روی دوش هر دو طرف می‏گذاره

همیشه رابطه جنسی به ازدواج ختم نمی‏شن

برخی از دختران، بعد از رابطه جنسی، برای رهایی و فرار از تمام فشارهایی که در مطالب قبل گفته شد، تصمیم می‏گیرند چشمشان را بر روی سایر مسائل ببندند تا سریع‏تر ازدواج کنن . این شتاب در ازدواج، بدون بررسی سایر جوانب، معمولا پیش‏بین خوبی برای ازدواج نیست. به علاوه، همیشه رابطه جنسی، باعث ازدواج نمی‏ شود

چه آدم بی شخصیتی هستی که میری گزارش میزنی 

مگه الان من تو این مطلب چه حرفی زدم

بزار دو نفر که واقعا همچین مشکلاتی دارن بخونن و استفاده کنن 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم