بنده به عنوان مشاور و یک س ک س تراپ که ۶ ساله دارم به مراجعینم مشاوره میدم پیشنهاد می کنم، چه مخالف و چه موافق، این مطلب را تا انتها بخوانین، آن را با دانسته ها و نظرات قبلی خود مقایسه کنید و در سپس نظر نهایی خود را با من در میون بگذارید.
جامعه امروز ایران
در هر جامعه ای، مجموعهای از هنجارهای اجتماعی وجود داره که از سمت اکثریت افراد آن جامعه پسنیدس. اما گاهی برخی از هنجارها، در بین نسل جوانتر یک جامعه، کمرنگ تر می شه که همین مساله، سردرگمی هایی را هم در پی داره. یکی از این هنجارها، مساله نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج (به خصوص برای دختران) است.
هنجارهای جدید
در کشور ما، به علت ویژگی های سنتی-مذهبی، این مسائل همچنان وجود داره و ورود نظرات و ایده های دیگر (مثل همین موضوع)، با مخالفت بیشتری رو به رو می شه به همین دلیل، رابطه جنسی پیش از ازدواج، از دید کلی جامعه ایرانی، همچنان پسندیده نیستش و پیامدهای منفی ای از نظر اجتماعی به همراه داره.
رابطه جنسی و ایجاد علاقه
یکی دیگر از ملاحظات مربوط به این موضوع، ایجاد علاقه بیشتره رابطه جنسی، باعث ترشح هورمون هایی در بدن میشه که دلبستگی، علاقه و محبت را بسیار بالا میبره. این مساله به خصوص در دختران باعث میشه که بیشتر به سمت فرد مقابل جذب شوند و در صورت برهم خوردن رابطه، به نسبت آسیب و ضربه بیشتری خواهند دید.
احتمال حاملگی
یکی دیگر از مسائلی که باید به آن توجه کرد، مساله حاملگی های ناخواسته هستش باز به دلیل مسائل فرهنگی، حاملگی پیش از ازدواج عوارض منفی زیادی داره به علاوه، تصمیم برای سقط جنین یا نگهداری فرزند خود به تنهایی فشار روانی زیادی بر روی دوش هر دو طرف میگذاره
همیشه رابطه جنسی به ازدواج ختم نمیشن
برخی از دختران، بعد از رابطه جنسی، برای رهایی و فرار از تمام فشارهایی که در مطالب قبل گفته شد، تصمیم میگیرند چشمشان را بر روی سایر مسائل ببندند تا سریعتر ازدواج کنن . این شتاب در ازدواج، بدون بررسی سایر جوانب، معمولا پیشبین خوبی برای ازدواج نیست. به علاوه، همیشه رابطه جنسی، باعث ازدواج نمی شود
چه آدم بی شخصیتی هستی که میری گزارش میزنی
مگه الان من تو این مطلب چه حرفی زدم
بزار دو نفر که واقعا همچین مشکلاتی دارن بخونن و استفاده کنن