گوشت نمیخوره و من به شدت ادم گوشت خوری هستم برای ترکا و لرا عادیه این حجم از گوشت خوردن
منو یه همکار دیگم ک صمیمی هستیم شاید از ۷ روز هفته ۵ روز گوشت میخریم و اگه بخوایم سفارش بدیم یا کباب یا هرچیز دیگه ای که گوشتی باشه سفارش میدیم
یه همکاریمون که فقط مرغ میخوره همش میاد میگه غذاهای شما بو گوه میده ببخشید خیلی صریح میگم ولی بخدا میگه میشینه پیش ما و دماغشو میگیره چندبار گفتم مرغ که بیشتر بو میده تازه جالبیش اینجاس که ما به شدت روی گوشت حساسیم و فقط بره های کوچیک میخریم و میکشیم که بو نده گوشتش
دوستمم همینطور 
دیشب یه مجلسی داشتیم برا پیش غذا و دسر کلی غذا اماده کردم ترکا میدونن چقد اش دوغی که توش کله پاچه داره خوشمزه اس و اش دوغای منم زبون زده تو فامیل
و به همکارام قولشو داده بودم اوردم براشون اولش میگفتن برامون عجیبه اما وقتی خوردن طرز پختشو ازم پرسیدن و گفتن حتما یه بار دیگه درست کنم براشون
اصلا اصلا بو نمیداد اش دوغه و یکیشون که خونشون تو اپارتمان خونه ماس گفت فردا بیا کمکم درست کنم یادبگیرم
اول ک گفتم اوردم همه خوشحال شدن اون همکارم گفت اون گوه رو نیاریا من حالم بد میشه الان بو گوه میپیچه هی این کلمه رو تکرار میکرد عصبی شدم گفتم حتما با گوه خوردن بزرگ شدی که فکر میکنی همه غذاها بوی خورد و خوراکتو میدن
توجه نکردم اوردم خوردیم و اون رفت سر کیفم یه بایکیت برداشت خورد😐
و جالبیش اینجاس این همکارم منو دوستمو ادمای بی کلاس میدونه میگه وقتی میریم بیرون شمام پاستایی چیزی سفارش بدین ن همش گوشت
و اینکه همش میگه ما فارسا فلانیم بسانیم با ترکا نمیسازیم چون اینجورین با لرا نمیسازیم چون اونجوری
دهن منو سرویس کرده