2777
2789

قبل عید خیلی باهام شوخی میکرد سر ب سرم میزاشت از عید ب بعد ما هیچا نرفتیم کلا خونه بودیم رفتاراش ی جوری شد انگار حوصله حرف زدن با منو نداره همش تو خودشه هر چی بهش میچسبمم میگم چطوری چرا ی جوری میگه چجوریم حس میکنم رفتاراش کلا باهمه اینجوریه فقط با من نیست حوصله نداره نمیدونم براش قیافه بیام یا بزارم پای استرسش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😬😂افسردگی قبل زایمان گرفته

😂یه اشناداشتیم افسردگی گرفته بود بجای اینکه خانمش بگیره اقا گرفته بود

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

من بخاطر عفونت درد دارم هم رحمم هم واژنم میسوزه تیر میکشه .‌ دارم دارو مصرف میکنم واسش 

دیشب اقا تقاضای رابطهدداشته . داره میبینه موقع نزدیکی درد دارم میپیچم ب خودم نمیکنه بگه باشه هروقت خوب شدی .‌منم وقتی درد دارم حتی حس ندارم بخام بهش نگاه کنم . یهو قهر کرد شروع کرد ب داد قال کردن . از دیشب باهام قهر کرده. منم حوصله شو ندارم . قدرت درکشون کجا رفته نمیدونم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من بخاطر عفونت درد دارم هم رحمم هم واژنم میسوزه تیر میکشه .‌ دارم دارو مصرف میکنم واسش دیشب اقا تقاض ...

وای عزیزم چرا این همه بی درکه اخه 

چطور با درد میتونه لذتی ببره 

تحت درمانی؟ دارو استفاده میکنی؟