2777
2789

به سوالات بنده پاسخ بده

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس شاید بلد بودیم

چند جلد هست؟قیمتش؟و اینکه روان هست که با خوندن فهمیدش؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

چند جلد هست؟قیمتش؟و اینکه روان هست که با خوندن فهمیدش؟

خودش شاهنامه رو که تو نمیتونی بخونی

بسیار سخت و پیچیدس

باید جلد بازنویسیش رو بخری

قیمتشم پونصد ششصد تومنه 

بستگی داره با کدوم نویسنده بتونی ارتباط برقرار کنی

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

خوندم من عزیزم

میشه لطفا جوابمو بدید؟کامل خوندید درود به شما😍

چند جلدی هست؟قیمتش چطور؟و اینکه روان هست بشه فهمید؟

خودش شاهنامه رو که تو نمیتونی بخونیبسیار سخت و پیچیدسباید جلد بازنویسیش رو بخریقیمتشم پونصد ششصد توم ...

آها ممنون عزیزم🌷🧚‍♀️

قیمت های مختلف داره هرچی جلدش نفیس تر باشه گرونتره 

خود شاهنامه اگر پیش زمینه دارید احتمالا قابل درکه اگر ندارید تفسیر های مختلف هست توی جزئیات با هم شاید متفاوت باشن البته 

قیمت های مختلف داره هرچی جلدش نفیس تر باشه گرونتره خود شاهنامه اگر پیش زمینه دارید احتمالا قابل درکه ...

سپاس از شما🙌🏻🌷