2777
2789
عنوان

دهه نودی ها با سریال پایتخت جیغ و گریشون به آسمون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 28 پست

دخترم ۵سالشه ،اول که شروع شد و زد +۱۴ گفتم مامان نبین گفت باشه ،دیدم یواشکی داره نگاه می‌کنه 

خودش گفت مامان بذار ببینم خیلی باحاله 

همه با هم دیدیم و دخترم همش می‌خندید و همه لذت بردیم 

شما خیلی ترسو نیستید؟

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ترسناک بود 

مخصوصا اونجا که رحمت غش کرد 🤣

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

شما زیادی بزرگش کردین عزیزم 

دنیا و ترس هاش از نظر ما و بچه ها متفاوته 

الان اون خرس رو یه موجود کیوت و گوگولی دیدن! 

مثل کارتون هایی که میبینن!

هرچند که خود سریال هشدار داده و اگه پدر مادر تشخیص میدن برای روحیه بچه مناسب نیست خب نباید اجازه بدن که ببینن، دیگه انقدر بزرگ کردن نمیخواد حساس نباشید 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نفهمیدم چی گفتی ولی من بیشتر تایم اون سکانس داشتم به بچه هام توضیح میدادم که این صحنه الکیه و اصولا این  خرس محل زندگیش ایران نیست برای آمریکای شمالی و جاهای دیگه س خرس ایرانی سیاه و کوچیکه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

دختر من پنج سالشه من سرشب ندیدم ساعت یک ونیم شب منو نشونده پای تلویزیون جلو جلوباهیجان واسم تعریف میکرد ومیخندید و باهمون لحن شیرین بچگانه ش میگفت مامان فقط بشین ببین و می‌خندید😁

چرا اینقدر بزرگش کردی

چرا متوجه نشدید کنایه ای میگه؟ 😂😐بحثش اینه چیز خاصی نبوده که زدن +14

چرا بوده برا بچه‌ها

من همش داشتم برا دختر هفت سالم توضیح می دادم ک این خرس واقعی نیست و ی عروسک بزرگه ک ادم رفت داخلش و داره بازی می‌کنه 

چرا بوده برا بچه‌هامن همش داشتم برا دختر هفت سالم توضیح می دادم ک این خرس واقعی نیست و ی عروسک بزرگه ...

روحیات بچه ها متفاوته به هر حال 

من داداشم پنجمه و خیلی عادی نگا میکرد میخندیدیم