2777
2789
عنوان

اخلاق بد مادرشوهرمممم

363 بازدید | 25 پست

تقریبا یک سال و خورده ای هست عروسی کردم خونه من با خونه مادرشوهرم اینا ی ۱۰۰ متر فاصلمونه روبروی هم هستیم اصلا بگی تا حالا بی احترامی چیزی کرده ن ولی واقعا این اخلاقش داره من و اذیت میکنه هرسری که مهمون داشته باشم باید اونم بیاد بدون اینکه من بهش بگم چند بار ب طور غیر مستقیم کم محلی اینا کردم ولی متوجه نشده خونواده خودم بیان یا مثلا عمه ای عمویی آدم دوست داره راحت باشه بخاد حرفی بزنه اگه جمع ۲۰نفری هم باشه اونم باید توش باشه حتما چکار کنم توروخدا دوست ندارم ی جوری بهش بگم که ناراحت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه متاهل شدم 

ولی به این نتیجه رسیدم خودمو حرص ندم سر این چیزا 

خودمو شاد و پرانرژی نگه میدارم 

بذار بیاد اصلا مهم نیست واقعا 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من تازه متاهل شدم ولی به این نتیجه رسیدم خودمو حرص ندم سر این چیزا خودمو شاد و پرانرژی نگه میدارم بذ ...

😪هوف هرکی میاد خونم میگه پس این چرا درک نداره اصلا شاید ما برایم حرفی بزنیم

اون خودش شعور و درک اینو نداره پس رک و مستقیم اما با احترام بهش بگو یا اگرم نمیتونی

یکیو مثال بزن براش

مثلا بگو فلانی مادرشوهرش یه سر خونشونه اصلا درک نمیکنه و فلان

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
آره مگه اینطور بهش بگم اگه بفهمه

یه بار که قرار شد مهمون دعوت کنی روز قبلش دعوتش کن بگو گفتم امشب شما بیاید که بیشتر با هم حرف بزنیم فردا شب مهمونای دیگه مو بگم بیان شاید بفهمه نباید همیشه بیاد

خدایا راضیم به رضای تو