2777
2789

بچه ها من نی نی م کوچولوعه لکه بینی داشتم گفت هماتوم داری بهم شیاف داد

کسی هماتوم داشته خوب شده باشه چکار کردید خوب شدید توصیه هاتون چیه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

سایزش چقدره؟

استراحت نسبی داشته باش. وسیله بیشتر از سه کیلو بلند نکن. خم نشو. ببخشید تو دستشویی زور نزن. رابطه رو کم کن. انشالله سریع جذب میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

استراحت کن

چیز سنگین برندار

پله ممنوع

پیاده روی ممنوع

رابطه ممنوع

توالت تا حد امکان فرنگی

داروها هرچی دکتر داده... شیاف، قرص، آمپول، هرچی بود دقیق استفاده کن

معمولا چند هفته بعد که سونو بدی یا کم شده یا کلا دیگه نیست

لکه بینی قهوه هاس اشکال نداره، خون روشن بود خطرناکه... دوباره برو دکتر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایزش چقدره؟استراحت نسبی داشته باش. وسیله بیشتر از سه کیلو بلند نکن. خم نشو. ببخشید تو دستشویی زور ن ...

ممنونم عزیزم 

نمیدونم نوشته تصویر هایپواکو با ابعاد ۱۶.۱۰mm در قدام ساک بارداری مطرح کننده هماتوم ساب کورونیک دیده شد

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
استراحت کنچیز سنگین برندارپله ممنوعپیاده روی ممنوعرابطه ممنوعتوالت تا حد امکان فرنگیداروها هرچی دکتر ...

ممنونم گلم  اره بهم شیاف داد

۱۶.۱۰mmنوشته بنطرتون از بین میره ۱۰ روز دیگ سونو برم یا کم میشه

ممنونم گلم اره بهم شیاف داد۱۶.۱۰mmنوشته بنطرتون از بین میره ۱۰ روز دیگ سونو برم یا کم میشه

۱۰ روز خیلی کمه...

معمولا یکماه بعد مجدد سونو میدن 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ممنونم عزیزم نمیدونم نوشته تصویر هایپواکو با ابعاد ۱۶.۱۰mm در قدام ساک بارداری مطرح کننده هماتوم ساب ...

خدا رو شکر خیلی بزرگ نیست. یه کم رعایت کنی جذب میشه. لازم نیست استراحت مطلق باشی اونجوری روده‌هات سفت میشه باز مشکلساز میشه فقط بیشتر از یک ساعت پیاده روی نکن و کمتر سر پا وایسا. شیاف ربطی به هماتوم نداره برای انقباضه ولی اکثر دکترا مینویسن و حتما استفادش کن. غذاهای حاوی نشاسته مثل ماکارونی و سیب زمینی به اندازه کافی بخور و البته روغن زیتون کنارش استفاده کن یبوست نگیری.

ده روز برای جذب کامل کمه ولی کوچیک میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خدا رو شکر خیلی بزرگ نیست. یه کم رعایت کنی جذب میشه. لازم نیست استراحت مطلق باشی اونجوری روده‌هات سف ...

ممنوتم ار راهنمایت عزیزم خیلی عالی بود یعنی نشاسته برای هماتوم خوبه

۱۰ روز خیلی کمه...معمولا یکماه بعد مجدد سونو میدن

برای تشکیل قلب گفت

ممنوتم ار راهنمایت عزیزم خیلی عالی بود یعنی نشاسته برای هماتوم خوبه

نشاسته برای انقباضات خوبه که معمولا با هماتوم در ارتباطه. نشاسته خالی نخوری؛ تو غذا و دسرهای مختلف هفته‌ای سه چهار بار کافیه.