bahula مدیر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 2568 عنوان اینایی که خاستگار از درو دیوار میباره براشون | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست چیکار میکنید واقعامن ی خاستگارم ندارم نه کسی از من خوشش میاد ن من از کسی حتی دوست پسرم ندارم فک میکنید اگه با همین روند ادامه بدم تا اخرش تنها میمونم؟ 1404/01/26 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8060 الیته من همیشه اعتقاد دارم آدم قراره با یک نفر زندگی کنه کاش یه خاستگار عالی داشته باشه همونی که میخواد .حالا صد نفر به درد نخور بیاد چه فایده
bahula مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 2568 الیته من همیشه اعتقاد دارم آدم قراره با یک نفر زندگی کنه کاش یه خاستگار عالی داشته باشه همونی که میخ ... درسته
آنا74 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2148 من ۲۹ سالمه دوتا خواستگار داشتم با اینکه هم تو اجتماعم هم به گفته دیگران ظاهر و موقعیتم خوبهمنم حس میکنم همیشه تنها میمونم.وفتی تو این ۲۹ سال خواستگار نداشتم ازین به بعدم ندارم دیگه
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8060 بیین میتونی تو جامعه باشی که بیشتر دیده بشی اون وقت احتمال ازدواجت ممکنه بیشتر شه
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28406 به تنها تفاوتی ک داشتم فکر میکنم لاغر بودنم بود سن ۲۱ سالگیم پر خواستگار ترین سنم بود هر هفته ی پسر مادرشو میفرستاد ک شماره خانوادمو بگیره بین همکارام هم بودن خواستگارمکار خاصی هم نکرده بودم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28406 الیته من همیشه اعتقاد دارم آدم قراره با یک نفر زندگی کنه کاش یه خاستگار عالی داشته باشه همونی که میخ ... ولی باعث تجربه بیشتر میشه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28406 چه تجربه ایی ازدواج موفقبه شناخت بستگی داره و سیاستجفتش از این طریق بدست میادقطعا بعد معاشرت با ادمای بیشتر خواستگار جدید بیاد زودتر میشه شناختش و میدونی دیگه چطوری رفتار کنی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8060 ازدواج موفقبه شناخت بستگی داره و سیاستجفتش از این طریق بدست میادقطعا بعد معاشرت با ادمای بیشتر خواست ... نه ربطی نداره سیاستو میشه طور دیگه به دست اورد