2777
2789
عنوان

چیکار کنم

104 بازدید | 12 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

خونه ندارم 

تازگی ها یه پراید مدل پایین گرفتم 

نمیدونم چیکار کنم 

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو چیکار کنی؟

دلم ماشین خوب میخاد 

دلم خیلی چیزها میخاد

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

شغلت چیه

هیچی 

کلی درس خوندیم آخرش هیچی

تو شرکت کار میکنم 

غروب میرم ترمینال اتوبوس ها رو دستمال میکشم

هیچی کلی درس خوندیم آخرش هیچیتو شرکت کار میکنم غروب میرم ترمینال اتوبوس ها رو دستمال میکشم

تو این دنیایی که خیلیا دنبال بخور و بخواب هستن تو خیلی مردی که رو پای خودت وایسادی و داری برای خواسته هات تلاش میکنی ‌

تاپیگای قبلیتو خوندم 

خدا پاداش این همه زحمت کشیدنتو میده مطمئن باش با این تلاش و پشتکاری که تو داری و با این زحمتلسس که میکشی بلاخره به همه چیزایی که میخوای میرسی

بہ ظاهر صبورم،بہ دل بیقرار...🥲💔.

هیچی کلی درس خوندیم آخرش هیچیتو شرکت کار میکنم غروب میرم ترمینال اتوبوس ها رو دستمال میکشم

تو این دنیایی که خیلیا دنبال بخور و بخواب هستن تو خیلی مردی که رو پای خودت وایسادی و داری برای خواسته هات تلاش میکنی ‌

تاپیگای قبلیتو خوندم 

خدا پاداش این همه زحمت کشیدنتو میده مطمئن باش با این تلاش و پشتکاری که تو داری و با این زحمتلسس که میکشی بلاخره به همه چیزایی که میخوای میرسی

تو این دنیایی که خیلیا دنبال بخور و بخواب هستن تو خیلی مردی که رو پای خودت وایسادی و داری برای خواست ...

چی بگم...

دلم ماشین خوب میخاد

یه پژو مثلا 

ولی نیست 

فقط باید به دیگران نگاه کنیم

همش شرمندگی

چی بگم...دلم ماشین خوب میخادیه پژو مثلا ولی نیست فقط باید به دیگران نگاه کنیمهمش شرمندگی

هنوز اول راهی 

باید همینجوری که تلاش میکنی ادامه بدی 

این دیگرانی که میگی حتما بابا مامان پولدار داشتن یا مثل تو با تلاش خودشون به یه جایی رسیدن 

اگه بابا مامان پولدار نداری پس تلاش کن هر جوری که شده به خواسته هات برسی 

فعلا ازدواج نکن که وقت برای ازدواج هست اول به خواسته های خودت برس 

وقتی که فهمیدی توانایی اینو داری که از پس خواسته های یکی دیگه در کنار خواسته های خودت بر بیای بعد تصمیم به ازدواج بگیر 

یه مهارتی رو شروع کن به یاد گرفتن 

مثل مکانیکی و...

بعد که اوستا شدی کم کم از سر ابن کاری که هستی خارج شو و برو سر کاری که براش زحمت کشیدی یاد گرفتیم و روز به روز پیشرفت کن 

چی بگم...دلم ماشین خوب میخادیه پژو مثلا ولی نیست فقط باید به دیگران نگاه کنیمهمش شرمندگی

هنوز اول راهی 

باید همینجوری که تلاش میکنی ادامه بدی 

این دیگرانی که میگی حتما بابا مامان پولدار داشتن یا مثل تو با تلاش خودشون به یه جایی رسیدن 

اگه بابا مامان پولدار نداری پس تلاش کن هر جوری که شده به خواسته هات برسی 

فعلا ازدواج نکن که وقت برای ازدواج هست اول به خواسته های خودت برس 

وقتی که فهمیدی توانایی اینو داری که از پس خواسته های یکی دیگه در کنار خواسته های خودت بر بیای بعد تصمیم به ازدواج بگیر 

یه مهارتی رو شروع کن به یاد گرفتن 

مثل مکانیکی و...

بعد که اوستا شدی کم کم از سر ابن کاری که هستی خارج شو و برو سر کاری که براش زحمت کشیدی یاد گرفتیم و روز به روز پیشرفت کن 

تلاش تلاش تلاش

من یه پسر دارم تقریبا همسن شماس

24 سالشه. از خوابش از تفریحش میزنه که به هدفش برسه

الانم الحمدالله رسیده

به نظرم شمام باید به سختی تلاش کنی 

پسر من کارگر ایران خودرو هست و با تلاش و پشتکار خودش تونسته یه دنا اتومات بگیره