2777
2789

تعاملات اجتماعیتون بیشتر کنید

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس برو

پارک 

مسجد

با همسایه ها در ارتباط باش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تو این سایت نه تنها زن پشت زن نیست 

زن علیه زن هم هست 

کلا دشمن زن هستن 

فقط خودشون خوبن 

از همه تاپیکا پیداست

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ما زنا خیلی پیچیده ایم 

و خیلی جاها متاسفانه باعث میشیم همجنس خودمون کلی آسیب ببینه 

اگ بهم رحم کنید برا هیچ کس ناراحتی پیش نمیاد 

یه نمونه بخوام بهتون بگم رابطه با مرد متاهل

من خودم متاهلم ولی از یه آشنا پیشنهاد رابطه داشتم که خودشم متاهل بود 

کثافت از همه جا میباره 

همین نی نی سایت درد دل کن

من حرفایی ک اینجا میگم تا حالا به هیچ کس نگفتم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سه پس تون پوهیل؟ سمت جنوب درختش؟ سبز گردن میوه هاش

اره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

عزیزم خیلی خوبه که احساس محبت هنوز از تو گرفته نشده و دوست داری این احساس رو با دوستی تجربه کنی حرف بزنی دردو دل کنی بیرون برید توی پارک چای بخورید بچه ها بازی کنند همه ی اینا خیلی قشنگه، من هم اوایل که بچه هام کوچیک یودن و مدرسه نمیرفتند همین حس شمارو داشتم دلم لک میزد برای یه دوست کم کم بچه ها بزرگ شدن الان حتی نمیتونم یه چایی بخورم یه زنگ به مامانم بزنم درس و مشق و غذا پختن خونه تمیز کردن تکالیف.... حتی اجازه نمیده به خودم فکر کنم 😞

راستی عزیزم اگر بچه داری نگران نباش یکم که بزرگتر میشن اونها میشن دوستت و هم پاییه بیرون رفتنات خیلی بهتون خوش میگذره فقط زمان این حستو برطرف میکنه گلم

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

ما زنا خیلی پیچیده ایم و خیلی جاها متاسفانه باعث میشیم همجنس خودمون کلی آسیب ببینه اگ بهم رحم کنید ب ...

شما خانومین یا آقا؟ اونکه پیشنهاد رابطه داد خانوم بود یا آقا؟ 

اگه زنا پشت هم بودن به هم جنس خود رحم میکردن دنیا گلستون میشد خواهر🥺

رفتم تاپیک قبلی تو دیدم عزیزم 

هرکس یه نظری داره

من خودم سه تا دوست از همین سایت پیدا کردم ،هر روز باهاشون در ارتباطم ،یعنی دوساله،خداروشکر

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**