2777
2789
عنوان

خنده دار‌ترین دیالوگی که توی پایتخت گفتن چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فصل 4 همش باباپنجلی ب زن ارسطو نگا می‌کرد میگف نقییی این خوااااابهههه

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بعدش یا نقی یا بهتاش ب گریه هاش میخندن خیلی خنده دار تر میشه برام😐😂

😂😂😂گناه داره 

مردا کلا دو دسته آن یا گریه هاتو جدی نمیگیرن

یا گریه کنی خیلی ناراحت میشن اینا جزو دسته اولن😂

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

_داداش بچه منو چه کار کردی؟

_موند مجد😂

کلا این سکانسو دیدم و همینو خیلی دوست داشتم

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

فصل 4 همش باباپنجلی ب زن ارسطو نگا می‌کرد میگف نقییی این خوااااابهههه

پنجعلی که نمک فیلم بود🤣

اونجا که تو راه مشهد سکسکه میکرد بعد همه نگاش کردن گفت الکی بود🤣

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

پنجعلی که نمک فیلم بود🤣اونجا که تو راه مشهد سکسکه میکرد بعد همه نگاش کردن گفت الکی بود🤣

واااای

یه جا داداشای راحیل اومدن باز گف نقیییی ایناااام خواااابن🤣

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

وااااییه جا داداشای راحیل اومدن باز گف نقیییی ایناااام خواااابن🤣

🤣🤣🤣نقی یارانه منه بده

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

🤣🤣🤣نقی یارانه منه بده

ششششت😂😂😂😂