2777
2789

دوستان یکی از اسناهامون نظامیه چهارسال پیش رفتیم خونشون ساده بود هیچی نداشتن خونه سازمانی بودن امسال که رفتیم اتتقالی گرفتن از پردیس رفتن لویزان بعد رفتم خونشون دیدم کن فیکون شده میزتیوی کنسول جلومبلی میز نهاز خوری فرش ماشین ظرفشویی جاکفشی و لوستر و... فضولیم گل کرده که ایا این وسایل رو خونه بوده بهشون دادن یا ن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضولیت بد جور گل کرده ها😂😂 از خودشون میپرسیدی خب

اخه ضایع بود بپرسم مامانم اینا میگن رو خونه اس بابام میگه بازنشسته بشن باید خونه و لوازم و تحویل بدن شوهرمم میگه شاید خودشون خریدن البت خوده فامیلمونم میگفت شغل ما فقط اسم داره پول توش نیس

بالاخره تو ۴ سال آدم‌کلی پیشرفت میکنه همیشه که آدم به یک حال نمیمونه

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

اخه ضایع بود بپرسم مامانم اینا میگن رو خونه اس بابام میگه بازنشسته بشن باید خونه و لوازم و تحویل بدن ...

نه خودشون خریدن خونه سازمانی خالی تحویل میدن 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

نه عزیزم مبله نمیدن من خونه های سازمانی لویزان رو رفتم دیدم هیچکدوم با تجهیزات نبود همه خالی بودناحت ...

اهان پس مال خودشونه مبارکشون باشه به شاد و دل خوش استفاده کنن راسته که بازنشسته بشن باید خونه رو تحویل بدن ؟