2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی چرا

اصولن نمیتونم به کسی اعتماد کنم 

و به نظرم کار درستی کردم که تا حالا با کسی صمیمی نشدم 

کلن دوستی ندارم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اصولن نمیتونم به کسی اعتماد کنم و به نظرم کار درستی کردم که تا حالا با کسی صمیمی نشدم کلن دوستی ندار ...

دوست مثل ازدواج نیس که نیاز به تحقیق و اعتماد کردن داشته باشه اگه طرف خوب نبود کات میکنی نهایتا

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

دوست مثل ازدواج نیس که نیاز به تحقیق و اعتماد کردن داشته باشه اگه طرف خوب نبود کات میکنی نهایتا

وقت و روح و روانم اونقدر ارزش داره که حتا برای مدت کوتاهی نخام برای موضوعی که واقعن برام مهم نیست ، آزمون و خطا داشته باشم

خودم به تنهایی کافی م برای خودم

وقت و روح و روانم اونقدر ارزش داره که حتا برای مدت کوتاهی نخام برای موضوعی که واقعن برام مهم نیست ، ...

تعامل و دوست بودن با دیگران روح و روان و تقویت میکنه البته دوست خوب البته نظر شما هم محترمه 

تعامل و دوست بودن با دیگران روح و روان و تقویت میکنه البته دوست خوب البته نظر شما هم محترمه

قبول دارم 

ولی همیشه سعی کردم توی هر شرایطی خودم به خودم کمک کنم این موجب شده که نخام با کسی ارتباط داشته باشم

قبول دارم ولی همیشه سعی کردم توی هر شرایطی خودم به خودم کمک کنم این موجب شده که نخام با کسی ارتباط د ...

من دقیقا برعکس شمام بیشتر از صد تا رفیق دارم خدایی تو زندگی دلم به همینا خوشه