2777
2789

اره خیلیی خوبه هروقت تاریکی بخوای میکشی  هروقت نور بخوای جمع میکنیش بابا جدیدا مد کردن زیر پرده نمیزنن داخل خونه کامل مشخصه رعایت هم نمیکنن اونسری با شوهرم نشسته بودیم پشت پنجره داشتیم برفو میدیدیم دیدیدم همسایه رو به رویی زیر پرده نزده خانمه با چه وضعی اقاهه هم که هیچی یه اتفاقایی داشت میوفتاذ

حداقل دیگه زیر پرده نمیژنید تو هال که کارتونو انجام ندید😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلیی خوبه هروقت تاریکی بخوای میکشی هروقت نور بخوای جمع میکنیش بابا جدیدا مد کردن زیر پرده نمیز ...

وای منم دیدم ی آقاهه هی سرش بالا پایین میرفت نیم خیز میشد خاک تو سرش فکر کن تو پذیرایی خونشون 

باید چهار تا فحش نثارش میکردم نتونستم گفتم زشته 

وای منم دیدم ی آقاهه هی سرش بالا پایین میرفت نیم خیز میشد خاک تو سرش فکر کن تو پذیرایی خونشون باید چ ...

بابا حالا تو پذیرایی مشکلی نداره حداقل پرده ضخیم بکشید😂لعد هرکاری خواستید بکنید😂

بابا حالا تو پذیرایی مشکلی نداره حداقل پرده ضخیم بکشید😂لعد هرکاری خواستید بکنید😂

بعضی ها هیچ حریمی برا خودشون قائل نیستن 

والا پذیرایی هم جای این کارا نیست اومدیم 

بعد فکر کن صبح ها هم میاد دم در دمبل میزنه بازم با رکابی